Hoe ga jij met de crisis om?

Het coronavirus zet wereldwijd de levens van mensen en ondernemers ondersteboven. De regering neemt allerlei maatregelen om de impact van deze crisis te bezweren. Dit heeft gevolgen voor ons privéleven, maar ook voor ons zakelijk bestaan. Veel bedrijven moeten alle zeilen bijzetten om de coronacrisis te overleven, andere bedrijven weten de drukte nauwelijks bij te benen. Ondanks dat wij Nederlanders bekend staan om onze flexibiliteit, komt deze crisis keihard aan.

Achterstallig onderhoud

De meeste ondernemers zitten niet bij de pakken neer en proberen zo goed als mogelijk de schade te beperken. Er zijn ook ondernemers die deze situatie op een andere manier benaderen. Vanwege het verplichte thuiswerken of situaties waarbij er in de winkels geen klanten meer komen en de ondernemer dus omzet mist, kiezen sommige bedrijven ervoor om juist nu ‘achterstallig onderhoud’ in te plannen.

Organisatie doorlichten

De ons zo bekende processen en routines passen niet meer. Er wordt gekeken naar betere alternatieven. Vaak zijn dit processen die eerder niet bespreekbaar waren, maar nu wordt ieder initiatief bekeken. Er worden, juist in deze vreemde situatie, nieuwe kansen ontdekt en doorgevoerd. Of je als bedrijf nu moeite hebt het hoofd boven water te houden of dat je iets minder hard wordt geraakt, bijna allemaal ondervinden we de financiële impact van deze crisis. Er zijn ondernemers die investeringen nu vooruit schuiven en het maar even afwachten. Of dit de juiste zet is, zal de toekomst ons vertellen. Maar zodra de economie weer aantrekt en iedereen gelijktijdig investeert, zal dit een impact hebben op de overvolle agenda’s en kunnen de gewenste resultaten van deze projecten langer op zicht laten wachten dan voorzien.

Blijf je concurrenten voor

Wil je de concurrentie voorblijven, of de afstand vergroten? Dan is het de overweging waard, om juist nu stappen te zetten. Zorg ervoor dat je ook na de crisis je voorsprong behoudt. Wil je juist nu je huidige fashionprocessen in TRIMIT Fashion optimaliseren en beter gebruik maken van de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze consultants kunnen ook remote hun werk goed doen. Of ben je helemaal nog niet bekend met TRIMIT Fashion en wil je weten waarom meer dan 480 bedrijven met deze oplossing werken, neem ook dan gerust contact met ons op. Durf jij de uitdaging aan om nu deze stappen te nemen? En na de crisis goed voorbereid aan de start te verschijnen? Maak dan nu een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.