Zo creëer je interfaces in een oogwenk.

Aan het begin van deze eeuw werd maar liefst zeventig procent van de output van computersystemen handmatig naar een ander systeem overgebracht. Dat cijfer zal inmiddels fiks afgenomen zijn, maar slechte interfaces kunnen de mensheid nog steeds hoofdpijn bezorgen. Dat is niet anders in de fashionindustrie. Maar daar is een oplossing voor.

Verbinding leggen

Als ondernemer in de fashionindustrie moet je – net als in het ‘echte’ leven – ook digitaal gezien goed zijn in het leggen van verbindingen. Misschien wil je je e-commerce- en magazijnsystemen integreren met je CRM- en ERP-systemen, wil je leverancierscatalogi importeren en HR- en salarisadministratiegegevens overal tot je beschikking hebben. Of je houdt je kassa-informatie bij in Excel en wilt die data importeren in je kasboek van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dan heb je nog te maken met je website, je inkoopcombinatie en een logistieke partner. Een wirwar aan connecties en voor alles heb je een aangepaste interface nodig.

Maak ‘t of kraak ‘t

Het bouwen van een interface is een tijdrovende en technisch complexe taak. Het is niet voor niets dat bij het schrijven van software vaak meer werk zit in de interface dan in welk ander deel van de software dan ook. Komt nog bij dat interfaces het succes van je software kunnen maken of breken. Maar gelukkig hebben wij een tool gevonden die een eenvoudige oplossing biedt: ConnectIT van idyn.

Maximaliseer je productiviteit

ConnectIT verbindt databases, webservices en andere add-ons, applicaties en systemen van derden eenvoudig en efficiënt met je omgeving die op Microsoft Dynamics 365 Business Central is gebaseerd, zoals TRIMIT. ConnectIT leidt je eenvoudig door het proces, óók als je totaal geen geavanceerde technische kennis hebt. Staat je interface? Dan is het onderhoud van je interface met de flexibele en gebruiksvriendelijke toolbox net zo eenvoudig als het maken ervan. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook een heleboel tijd. Hoewel ConnectIT kan worden gebruikt door medewerkers zonder enige technische kennis, het ondersteunt ook geavanceerd gebruik van C / AL-code en AL-code.

Meer weten?

Wil je eens verder praten over hoe ConnectIT samenwerkt met TRIMIT Fashion, onze op Microsoft Dynamics 365 Business Central gebaseerde oplossing voor de kleding- en mode-industrie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.