Skip to content

Exact Consultant

Qexpertise zoekt…

Exact Consultant

Voor onze Vacature Exact Consultant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste Exact Consultant. De Exact Consultant ondersteunt, op locatie of van afstand, zelfstandig of in teamverband, de klant. Tevens draagt de Exact Consultant zorg voor het adviseren van organisaties om tot een meest efficiënte Exact oplossing te komen.

Wat je gaat doen

Als Exact Consultant maak je deel uit van een projectteam, bestaande uit pre-sales, projectmanagers, consultants en ontwikkelaars. Bij Qexpertise word je ingezet bij implementatietrajecten van diverse omvang. Dat zorgt voor veel afwisseling en een grote diversiteit aan omgevingen. Je ondersteunt en begeleidt implementaties van offerte tot oplevering. Samen met de klant analyseer jij de behoeften door gebruik te maken van je opgedane kennis en expertise. Je implementeert de oplossing en draagt zorg voor het trainen/ondersteunen/instrueren van de medewerker(s) van de klant. Ook het maken van procesbeschrijvingen en het uitvoeren van een toepasbaarheidsonderzoek zijn onderdeel van je werkzaamheden.

Ben je een ervaren Exact Consultant of heb je al geruime tijd diepgaande (functionele) ervaring met Exact Globe en Synergy? Dan komen we graag met jou in contact!

Doorgroeien en flexibel werken?

Dat kan bij Qexpertise

Binnen de organisatie wordt kennis en ervaring van specifieke markten gecombineerd met bedrijfsprocessen en met diepgaande kennis van IT en softwaresystemen. Met een open cultuur, onderscheidende aanpak en enthousiaste collega’s zijn wij al jaren een veelzijdige organisatie die al jaren succesvol complexe projecten uitvoert binnen diverse marktsectoren. Als Exact Consultant kom je te werken bij de divisie Exact Software. Deze divisie beschikt over ervaren professionals.

Wie ben jij?

Persoonlijke eigenschappen

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Wij bieden een goed salaris met bijhorende bonusregeling

Vervoer? Geregeld!

Auto van de zaak (bijv. elektrisch)

Gezelligheid

We organiseren regelmatig evenementen en hebben ons eigen café "Meneer de Uil"

En niet te vergeten

Laptop, gsm, thuiswerkmogelijkheden, goede secundaire voorwaarden en uitdagende klant omgevingen

Denk je dat we een match zijn?

Solliciteer direct

  Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Jouw gegevens
   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Webinar: Jet Reports & Jet Hub

   Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
    Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.