Skip to content

Exact Applicatiebeheerder

Qexpertise zoekt…

Exact Applicatiebeheerder

Voor onze Vacature Exact Applicatiebeheerder zijn wij op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste (junior) Exact Applicatiebeheerder. De Exact Applicatiebeheerder ondersteunt remote, zelfstandig of in teamverband, de klant. Tevens draagt de Exact Applicatiebeheerder zorg voor het leveren van goede service naar de klanten van Qexpertise. Goede kennis van bedrijfs (administratieve) processen en de applicaties van Exact is een pré. Ben jij al Applicatiebeheerder of studeer je af in HBO Business IT en Management dan gaan wij graag het gesprek met je aan. 

Wat je gaat doen

Als Exact Applicatiebeheerder voer je periodiek werkzaamheden uit voor onze opdrachtgevers. Wij voeren op contract basis het remote beheer van de Exact software uit voor verschillende opdrachtgevers. Dit kan gepland beheer zijn maar ook op incident basis er voor zorgen dat de software weer probleemloos functioneert. Binnen deze functie richt je je op de Exact Software en de proces ondersteunende software van o.a. Orbis, Scan Sys, Sumatra, SQL Server, SRSS Reporting en de verschillende Leverancier addon’s die in de markt staan. Je bent betrokken bij het Change proces van een opdrachtgever, je neemt deel aan de ontwikkeling van maatwerk oplossingen waarbij je de test rol op je zult nemen. Ook kun je worden ingezet om binnen implementatie trajecten ondersteuning te bieden aan het implementatie team.

Doorgroeien en flexibel werken?

Dat kan bij Qexpertise

Binnen de organisatie wordt kennis en ervaring van specifieke markten gecombineerd met bedrijfsprocessen en met diepgaande kennis van IT en softwaresystemen. Met een open cultuur, onderscheidende aanpak en enthousiaste collega’s zijn wij al jaren een veelzijdige organisatie die al jaren succesvol complexe projecten uitvoert binnen diverse marktsectoren. Als Exact Applicatiebeheerder kom je te werken bij de divisie Exact Software. Deze divisie beschikt over ervaren professionals.

Wie ben jij?

Persoonlijke eigenschappen

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Wij bieden een goed salaris met bijhorende bonusregeling

Vervoer? Geregeld!

Auto van de zaak (bijv. elektrisch)

Gezelligheid

We organiseren regelmatig evenementen en hebben ons eigen café "Meneer de Uil"

En niet te vergeten

Laptop, gsm, thuiswerkmogelijkheden, goede secundaire voorwaarden en uitdagende klant omgevingen

Denk je dat we een match zijn?

Solliciteer direct

  Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Jouw gegevens
   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Webinar: Jet Reports & Jet Hub

   Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
    Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.