Skip to content

DYNAMICS 365 (CRM) CONSULTANT

Qexpertise zoekt…

Dynamics 365 (CRM) Consultant

Jouw taak als Dynamics 365 (CRM) Consultant is om voor onze opdrachtgevers de meest optimale CRM-applicatie te implementeren met behulp van Microsoft Dynamics 365 for Sales, marketing en (o.a. project en field-) service. Met jouw kennis van de applicatie, bedrijfsprocessen en de branche, ben jij de sparringpartner voor de klant (key users tot en met C-level) en geef je organisatorische en conceptuele adviezen voor de verbetering van processen en de inrichting van het systeem.

Wat je gaat doen

Als Dynamics 365 (CRM) Consultant maak je deel uit van een projectteam, bestaande uit pre-sales, projectmanagers, consultants en ontwikkelaars. Bij Qexpertise word je ingezet bij implementatietrajecten van diverse omvang. Dat zorgt voor veel afwisseling en een grote diversiteit aan omgevingen. Je ondersteunt en begeleidt implementaties van offerte tot oplevering. Samen met de klant analyseer jij de behoeften door gebruik te maken van je opgedane kennis en expertise. Je maakt gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën zoals Microsoft Flow in combinatie met Field Service om behoeftes van de klant in te vullen.

Ben je een ervaren Dynamics 365 (CRM) Consultant of heb je al geruime tijd diepgaande (functionele) ervaring met Microsoft Dynamics 365 for Sales? Dan komen we graag met jou in contact!

Doorgroeien en flexibel werken?

Dat kan bij Qexpertise

Binnen de organisatie wordt kennis en ervaring van specifieke markten gecombineerd met bedrijfsprocessen en met diepgaande kennis van IT en softwaresystemen. Met een open cultuur, onderscheidende aanpak en enthousiaste collega’s zijn wij al jaren een veelzijdige organisatie die succesvol complexe projecten uitvoert binnen diverse marktsectoren. Als Dynamics 365 (CRM) Consultant kom je te werken bij de divisie Microsoft Dynamics. Deze divisie beschikt over ervaren professionals.

Wie ben jij?

Persoonlijke eigenschappen

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Wij bieden een goed salaris met bijhorende bonusregeling

Vervoer? Geregeld!

Auto van de zaak (elektrisch) of ov-jaarkaart

Gezelligheid

We organiseren regelmatig evenementen en hebben ons eigen café "Meneer de Uil"

En niet te vergeten

Laptop, gsm, thuiswerkmogelijkheden, goede secundaire voorwaarden en uitdagende klant omgevingen

Denk je dat we een match zijn?

Solliciteer direct

  Jouw gegevens
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Jouw gegevens
   Bestanden

   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Qexpertise

   Webinar: Jet Reports & Jet Hub

   Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
    Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.