Welkom op de volledig vernieuwde website van Qexpertise.

Hier zijn we dan, op de nieuwe website van Qexpertise!
 Naast de nieuwe ‘look-and-feel’ zijn er ook een aantal andere zaken aangepast, veranderd en verbeterd. Zo vind je in het menu al duidelijk wat je wilt zien en klikt moeiteloos door naar het juiste gedeelte. Het gebruik van de website voelt hierdoor natuurlijk aan en is gebruiksvriendelijker voor onze bezoekers.

Veel gestelde vragen
Ook de veel gestelde vragen zijn eens goed onder de loep genomen. Je vindt hier antwoorden op vragen zoals: is Exact Online hetzelfde als Exact Globe? , Jullie kennen diverse ERP systemen, kunnen jullie helpen bij de selectie?

Wat je van ons gewend bent
Er zijn veel veranderingen doorgevoerd om onze website te verbeteren, maar uiteraard is de informatie op de website hetzelfde gebleven. Het doel is nog steeds je te informeren over onze diensten. Niet alleen mensen met interesse in die diensten maar ook onze bestaande klanten die op zoek zijn naar meer informatie of met dringende vragen zitten. Bijvoorbeeld via de nieuwe chat-functie!

Daarnaast zullen wij je ook op de nieuwe website blijven informeren via de maandelijkse nieuwsartikelen en onze nieuwsbrief!

English version
Last, but not least is er op onze nieuwe website nu ook een Engelse variant van de informatie te vinden. Heb je dus werknemers/partners die geen Nederlands spreken, geen probleem! Onze nieuwe website is ook voor hun interessant.

Klanten bedanken voor medewerking
Meerdere van onze klanten zijn onderdeel geweest van de realisatie van de nieuwe website.
Met het delen van hun ervaringen met Qexpertise geven ze een mooi beeld van wat wij te bieden hebben! Wij willen bij deze, nogmaals, onze klanten bedanken voor hun medewerking.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.