Waarom Exact Globe+

Zowel wij bij Qexpertise al bij Exact Software krijgen nog weleens de vraag: ‘waarom een nieuwe versie van Exact Globe? De huidige versie werkt toch goed en waarom zou je dit willen veranderen?’. Dat klopt, maar om in de toekomst ook klanten optimaal te blijven ondersteunen zoals ze nu van de Exact software gewend zijn én zelfs beter, werd het tijd om het product onder de motorkap compleet te vernieuwen. Met als resultaat: Exact Globe+.

Continuïteit voor morgen
Exact Globe Plus heeft een volledige nieuwe technologie. Zo zijn er meer dan 6 miljoen regels code aangepast. Dat klinkt veel en dat is het ook. Maar met deze aanpassingen wordt de continuïteit voor morgen geboden. Op deze manier kunnen de klanten de komende jaren blijven vertrouwen op de cijfers en inzichten uit Exact voor het aansturen van hun bedrijf.

Vernieuwde maar vertrouwde interface
Tegelijkertijd blijft de functionaliteit vertrouwd. Ook de systeemeisen zijn gelijk gebleven. Al heeft de gebruikersinterface wel een upgrade gekregen en ziet het er allemaal fris en overzichtelijk uit. Zo is menustructuur verbeterd en de leesbaarheid van het invoerscherm. Alle informatie is binnen handbereik waardoor werk sneller en efficiënter gedaan kan worden. En alle bestaande gegevens en rapportages uit Exact Globe? Die blijven gewoon werken. De database zelf is niet aangepast, waardoor de data in Exact Globe+ beschikbaar blijft zoals klanten gewend zijn. Daarnaast staan er op de Exact portal handige video’s, waarin de verschillen tussen Exact Globe en Exact Globe+ worden uitgelegd.

Volgende fase: financiele en logistieke modules
De afgelopen maanden zijn tijdens de uitgebreide zogenoemde testfase, Controlled Release, verschillende bedrijven al aan de slag gegaan met de software. De ontvangen feedback hebben gebruikt om Exact Globe+ verder te verbeteren. Zo is er een nieuwe installatiewizard toegevoegd. De nieuwe wizard leidt klanten door een paar stappen om zo eenvoudig de software te installeren. En Exact Globe+ wordt verder gecontroleerd uitgerold.  Zo zijn nu de financiële en logistieke modules van Exact Globe+ beschikbaar. Bedrijven worden door Exact gefaseerd uitgenodigd om met de nieuwe versie aan de slag te gaan. Heb je een uitnodiging ontvangen? Dan kun je direct met Exact Globe plus aan de slag.

Komende maanden 
En wat mogen klanten de komende maanden verwachten? 
Productie, internationale wetgevingen beschikbaar, naast de al beschikbare wetgevingen voor Nederland en België.  Wanneer het beschikbaar is voor jouw bedrijf ontvang je een uitnodiging van Exact.

De standaard software van Exact Globe+ is geheel kosteloos als je bedrijf een geldig onderhoudsovereenkomst heeft of een subscription licentie.

 

Wil je al meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken via 088 888 1000 of mail naar info@qexpertise.nl. Uiteraard staat je accountmanager ook voor je klaar!

  • Bron : Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.