Skip to content

Trimit Partner of the Year 2016.

TRIMIT heeft tijdens het jaarlijkse partnerevenement awards uitgereikt aan partners voor hun bewezen diensten in het afgelopen jaar. Qexpertise Dynamics viel hierbij in de prijzen en werd uitgeroepen tot TRIMIT partner van het jaar.

In het ERP-landschap zijn er veel partijen die Microsoft Dynamics NAV in samenwerking met TRIMIT verkopen en implementeren aan Fashion-, Meubel- en Make-To-Order bedrijven. Echter zijn er maar een paar die daadwerkelijk het verschil kunnen maken op basis van commitment, kennis en samenwerking. Qexpertise Dynamics is één van die partners.

TRIMIT Partner of the Year - Qexpertise

Richard Postborg, CEO bij TRIMIT: “Qexpertise is de zakelijke ict-partner die alles kan leveren. Qexpertise is partner van het jaar geworden wegens de groei en omzet die ze hebben doorgemaakt, de commitment om TRIMIT op de nederlandse kaart te zetten bij fashion en meubelbedrijven en om zoveel mogelijk te leren en bijscholen van hun consultants.”

Steve Breit, General Manager bij Qexpertise: “Het winnen van de TRIMIT Partner van het jaar award is een geweldige beloning voor onze partnership. Onze gezamenlijke inspanningen en de nauwe samenwerking met TRIMIT hebben geleid tot een exponentiële omzetgroei.”

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.
    Webinar: Jet Reports & Jet Hub

    Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging. 
      Webinar: Microsoft Dynamics 365 Sales

      Laat je gegevens achter en wij sturen je voorafgaand aan het webinar een Microsoft Teams uitnodiging.