TRIMIT in de Appsource gelanceerd!

TRIMIT voor Microsoft Dynamics Business Central 2020 release wave 1 is een belangrijke mijlpaal en is in veel opzichten een geheel nieuwe oplossing. Na duizenden ontwikkelingsuren, kunnen we wel stellen dat TRIMIT een enorme technologische verandering heeft ondergaan.

Toekomstbestendig

We zijn natuurlijk supertrots op deze release van TRIMIT. We hebben een paar fikse verbeterslagen aangebracht en doordat we onze volledige oplossing hebben omgezet naar de nieuwe AL-programmeertaal zijn wij klaar voor de toekomst.

Meer informatie?

Wil je meer weten over TRIMIT als app, onze op Microsoft Busines Central gebaseerde oplossing voor de kleding- en mode-industrie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.