Scholengemeenschap de Rooi Pannen kiest voor Parentix.

Scholengemeenschap de Rooi Pannen met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda, is een zeer gewaardeerde relatie van Qexpertise. Scholengemeenschap de Rooi Pannen, maakt gebruik van een uitgebreid scala aan oplossingen van Exact Software of gerelateerde software zoals ScanSys Imagecapture en Sumatra.

In haar streven om de processen en procedures steeds verder te optimaliseren, kwam ook de wens naar voren om ontzorgt te worden als het gaat om systeembeheer, het uitvoeren van updates en technische ondersteuning van de software.

De Rooi Pannen verwacht van Qexpertise een proactief adviserende rol en in dat kader hebben wij de Rooi Pannen geadviseerd in gesprek te gaan met Parentix, dochteronderneming van Exact Software. Qexpertise heeft bij Parentix een eigen Qexpertise Cloud. Parentix levert samen met Qexpertise clouddiensten in de meest uitgebreide vorm.

Na een zorgvuldige voorbereiding en de nodige gesprekken, heeft De Rooi Pannen kort voor de zomer van 2020 besloten haar Exact Omgeving en aanpalende software onder te brengen in de Qexpertise Cloud.

In de maanden september en oktober heeft de implementatie hiervan plaatsgevonden om in november live te gaan. Dit proces is voor alle betrokken partijen met succes afgerond in lijn met de vooraf opgestelde planning.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.