ScanSys & Sumatra: een verhelderende samenwerking.

Partnersamenwerking

Onze partners ScanSys en Sumatra hebben de handen ineengeslagen om een rapportage tool te ontwikkelen die kan worden ingezet in combinatie met het digitale archief in ImageCapture software.
Directe aanleiding voor de samenwerking is de release van ImageCapture Workflow, de nieuwste ImageCapture-functionaliteit van Scan Sys.

Marijn Hoorn van Sumatra aan het woord:

‘Klanten die werken met ScanSys kunnen met de eigen workflow de Sumatra viewer bestellen.
Hiermee verkrijg je 5 dashboards met alle informatie over het inkoopfacturenproces.
Met deze dashboards heb je inzicht in hoe alles op dat moment reilt en zeilt.
De medewerkers van de financiële administratie hebben een compleet inzicht in de o.a.
facturenstroom, openstaande posten en
 hoe lang deze bijvoorbeeld al open staan.’

  • vanaf ScanSys versie 8
  • toegang voor 5 gebruikers 
  • voor de prijs van €1495.00 

Sumatra 

Sumatra Software levert Operational Intelligence, software die verder gaat dan de conventionele vorm van rapportage. Rapporten worden rechtstreeks uit de SQL database(s) opgehaald waardoor een datawarehouse niet nodig is. Medewerkers beschikken hierdoor altijd over realtime data en kunnen hun besluitvorming hierop baseren. Dit resulteert in betere bedrijfsvoering en een sneller reactievermogen voor de onderneming bij veranderende omstandigheden.

ScanSys

Scan Sys ontwikkelt software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking en digitalisering van documentstromen. In september 2018 is de nieuwste toepassing, ImageCapture Workflow, geïntroduceerd. De workflow functionaliteit maakt het mogelijk om facturen niet alleen automatisch te herkennen, boeken en archiveren in de achterliggende financiële applicatie maar ook de digitale fiattering van de documenten in ImageCapture uit te voeren.

Benieuwd wat deze nieuwe rapportage tool voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw accountmanager of met ons kantoor: 088-888 1000

Bron: ScanSys, Sumatra.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.