ScanSys released ImageCapture 9.5

Onlangs is versie 9.5 van de ImageCapture software beschikbaar gekomen.
In de nieuwste versie van de Scan Sys Imagecapture software zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen vind je hier:

Archieffunctionaliteit voor declaratieverwerking
Gebruikers van ImageCapture workflow kunnen gebruik maken van het digitale archief in ImageCapture. Het archief is een onderdeel van de workflow oplossing waarin alle facturen raadpleegbaar zijn, inclusief complete audit trail. De audit trail bevat alle informatie over de verwerking en fiattering van het document, inclusief de procesgang. Denk hierbij aan data, tijdstippen, delegaties en betrokken personen in een fiatterende of delegerende rol. Toegang tot het digitale archief staat los van toegang tot de boeking in de financiële administratie en kan zeer flexibel worden ingeregeld op basis van rollen en rechten.

Met release 9.5 hebben nu ook expense-users toegang tot hun eigen archief in ImageCapture. Declarerende gebruikers hebben zo realtime inzicht in de status van hun ingediende declaratie. 

Herhalende boekingen
Met release 9.5 introduceert Scan Sys een nieuwe functionaliteit voor het verwerken van herhalende boekingen. Facturen met een repeterend karakter, zoals een huurfactuur of een verzekeringsnota, kunnen met deze nieuwe functie eenvoudig worden vastgelegd en geboekt. De eerste keer maakt de gebruiker de boeking zoals gewenst, het maakt hierbij niet uit of de boeking bestaat uit één of meerdere regels. Alle relevante boekingsregelvariabelen kunnen hierin worden vastgelegd, denk bijvoorbeeld aan grootboekrekeningen, kostenplaatsen en -dragers of de rapportagedatum. Wanneer de boeking naar wens is vastgelegd, kan de gebruiker met die gegevens en aanvullende velden een herhalende boeking creëren.

Kijk ook eens op de site van Scan Sys voor nog meer informatie: Release ImageCapture 9.5 – Scan Sys

Op dit moment is deze functionaliteit enkel beschikbaar voor gebruikers van ImageCapture in combinatie met Exact Globe. Maak je gebruik van een andere koppeling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw administratie!

Wil je meer weten over deze nieuwe feature of een update aanvragen neem dan contact op met je accountmanager. 
Nog geen klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@qexpertise.nl of 088-888 1000.
Wij voorzien je graag van informatie en/of een offerte op maat!

– Bron: Scan Sys

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.