ScanSys released Image Capture 9.7

In de meest nieuwe versie van ScanSys ImageCapture zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. De meest belangrijke ontwikkelingen vind je in dit artikel. Hierbij maken we een onderscheid tussen algemene features en features die applicatie-afhankelijk zijn.

Multi-Factor Authenticatie
Multi-factor Authenticatie is één van de beste tools om organisaties, gebruikers en privacygevoelige gegevens en documenten te beschermen. Multi-factor Authenticatie zorgt voor een extra drempel bij het inloggen in een account. Denk dan bijvoorbeeld aan een controle code per sms, of de Microsoft Authenticator-app. Vanaf release 9.7 is het mogelijk om, naast de gebruikelijke inlogmethode met ImageCapture inloggegevens of met Windows Authentication, Multi-factor Authentication te kunnen inschakelen voor een extra beveiligingslaag voor het inloggen in de Web Client.

Mobiel Archief
In het digitale archief van ImageCapture worden alle facturen en declaratiedocumenten opgeslagen die in behandeling, of verwerkt zijn. Toegang tot het archief kan ingeregeld worden zodat medewerkers bijvoorbeeld alleen hun eigen documenten kunnen inzien, of de documenten van de medewerkers waar zij verantwoordelijk voor zijn. Vanaf release 9.7 is het digitale archief ook beschikbaar via de mobiele weergave. Zo heb je ook onderweg toegang tot alle facturen en bonnetjes, gewoon via je mobiele telefoon.

Herhalende Boekingen*
ScanSys introduceerde eerder al een nieuwe functionaliteit voor het verwerken van herhalende boekingen. Met release 9.7 is deze functionaliteit nu ook beschikbaar voor gebruikers van o.a. Exact Online en Exact Online Bouw. De komende tijd wordt de functionaliteit nog aan een tal van koppelingen toegevoegd. 

Facturen met een repeterend karakter, zoals een huurfactuur of een verzekeringsnota, kunnen met deze nieuwe functie eenvoudig worden vastgelegd en geboekt. De eerste keer maakt de gebruiker de boeking zoals gewenst, het maakt hierbij niet uit of de boeking bestaat uit één of meerdere regels. Alle relevante boekingsregelvariabelen kunnen hierin worden vastgelegd, denk bijvoorbeeld aan grootboekrekeningen, kostenplaatsen en -dragers of de rapportagedatum. Wanneer de boeking naar wens is vastgelegd, kan de gebruiker met die gegevens en aanvullende velden een herhalende boeking creëren. Lees voor meer informatie over herhalende boekingen ons artikel over ImageCapture 9.5.

Ondersteuning Exact Online Premium
Vanaf versie 9.7 is de koppeling met ImageCapture en Exact Online ook beschikbaar voor klanten die gebruik maken van Exact Online Premium.

Wil je meer weten over deze nieuwe features of een update aanvragen neem dan contact op met je accountmanager. 

Nog geen klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@qexpertise.nl of 088-888 1000.
Wij voorzien je graag van informatie en/of een offerte op maat!

– Bron: ScanSys

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.