Release Image Capture 9.3

Deze maand heeft Scan Sys de Image Capture release 9.3 vrijgegeven. In de nieuwste versie van de ImageCapture software zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen. Eén hiervan lichten we hieronder alvast uit.

Declaratieverwerking
In de oplossing voor declaratieverwerking is de navigatie in de webclient verder geoptimaliseerd. De oplossing is nu gebruiksvriendelijker voor ImageCapture-gebruikers die naast het verwerken van declaraties, ook gebruik maken van de ImageCapture Workflow.

De oplossing voor declaratieverwerking is inmiddels beschikbaar voor een groot aantal bekende ERP-, financiële-, TMS- en CRM-applicaties. Kijk voor een actueel overzicht op de koppelingspagina van Scan Sys.

Wil je meer informatie of de update aanvragen?
Voor meer informatie over Scansys ImageCapture 9.3 kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met je accountmanager. Je accountmanager zal dan samen met jou de mogelijkheden van deze update beoordelen en kijken of je deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Voor nog meer nieuwe features kun je terecht op de site van Scan Sys

– Bron: Scan Sys 

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.