Qexpertise viert 20-jarig jubileum

Een feestelijke mijlpaal, Qexpertise bestaat 20 jaar! 

Wat ik 20 jaar geleden begon als startend ondernemer zonder personeel is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming van ongeveer 45 werknemers. Een organisatie die zich volledig richt op de dienstverlening rondom de Exact software en Microsoft Dynamics 365 software.
Het schept mij veel genoegen elk jaar een groot aantal organisaties te mogen helpen met de verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen. Deze dienstverlening varieert van nieuwe bedrijfssoftware implementaties tot optimalisaties, digitalisering van documentenstromen (bijvoorbeeld inkomende facturen), rapportage-vraagstukken, koppelingen met webshops of warehouse management systemen of gewoon het bieden van extra ondersteuning als de klant hierom vraagt.
De komende jaren verwachten we de groei door te kunnen zetten, waarbij de kwaliteit die we aan onze klanten leveren voorop staat.

Onze klanten, partners en relaties willen we hartelijk danken voor hun bijdrage in de afgelopen jaren, zonder hen was het voor ons niet mogelijk geweest om te groeien tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn!

Pieter Jan Petermeijer.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.