Qexpertise verzorgt eerste Scan Sys implementatie in Suriname.

Qexpertise ondersteunt al enige jaren de Verenigde Surinaamse Holdingmaatschappij op het gebied van Exact. Dit gebeurt vanuit Nederland, maar ook door de lokale ondersteuning van een consultant op het hoofdkantoor in Paramaribo, Suriname.

In 2017 is Qexpertise gestart met de optimalisatie van de financiële en logistieke (productie/wms) processen binnen Exact Globe Next. Als vervolg hierop is VSH ook gebruik gaan maken van Sumatra voor de financiële rapportages voor het management en diverse (controle) overzichten voor de diverse afdelingen. Een logische vervolgstap was dan ook de inrichting van “het Purchase2Pay proces”, oftewel het proces van bestellen, inkoopfacturen boeken en goedkeuren tot het vrijgeven voor betaling.

Na een selectieproces vanuit VSH is besloten te kiezen voor ImageCapure for Invoices van Scan Sys, een oplossing die naadloos integreert met Exact Globe Next. Een keuze gebaseerd op basis van de uitgebreide mogelijkheden die Scan Sys biedt op het gebied van matching en functionaliteit en op de best gevalideerde manier, via de Exact connectivity client.

De implementatie van Scan Sys is in volle gang en Qexpertise werkt nauw met Scan Sys samen om de eerste Surinaamse klant succesvol te implementeren.

Over VSH

VSH United the dependable engine in varying business branches: Trading, Shipping & Transport, Steel Construction, Foods, Real Estate, Investment and Detergents. Through associated companies, VSH UNITED is also involved in the insurance and hotel business.
We are operating in 4 countries: Suriname (headquarters), Guyana, the United States of America and the Netherlands.

The headquarters in Paramaribo, Suriname provide the strategy, the financial and administrative services and acts as a legal and human resource counsel for all the 14 subsidiaries, which are independent operation companies. (bron: www.vshunited.com/about)

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.