Qexpertise ISO 27001 gecertificeerd!

Qexpertise is trots op het behalen van de ISO certificering op basis van de nieuwe standaard ISO/IEC 27001:2013. Tijdens de audit door Noordbeek zijn geen kritieke afwijkingen op de certificatie naar voren gekomen. Het ISO 27001 certificaat is voor 3 jaar geldig.

ISO 27001/IEC 27001 certificering
De standaard ISO/IEC 27001:2013 is de internationale standaard voor het management van informatiebeveiliging. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat de gecertificeerde organisatie de informatiebeveiliging goed heeft georganiseerd en geïmplementeerd. Slechts een zeer beperkt aantal Exact en Microsoft Business Partners zijn gecertificeerd volgens deze ISO-standaard.

Qexpertise en informatiebeveiliging
De informatievoorziening is van essentieel belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering van Qexpertise en haar klanten. Zowel op papier als geautomatiseerd zijn wij bij ons dagelijks werk afhankelijk van de beschikbaarheid en integriteit van betrouwbare informatie.


Onze Organisatie en onze informatievoorziening wordt blootgesteld aan een groot aantal bedreigingen, al dan niet opzettelijk van aard. “Deze bedreigingen maken het noodzakelijk om gerichte maatregelen te treffen om de risico’s tot een aanvaardbaar niveau te reduceren”, aldus Pieter-Jan Petermeijer – Algemeen Directeur Qexpertise. Door een zorgvuldige borging van de beveiligingsmaatregelen wordt bereikt dat het gewenste niveau van beveiliging ook op langere termijn wordt gehandhaafd.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.