Oplossing ‘Algemene fout' bij verzenden aangiften Exact Globe

Een wijziging bij de Belastingdienst vereist een update. 

In verband met een wijziging van de Belastingdienst wat betreft TLS ciphersuites komen er van verschillende klanten meldingen bij ons binnen dat zij een algemene foutmelding krijgen bij het verzenden van zowel BTW-, ICP- als Loonaangiftes.
Hetgeen je dient te controleren is het volgende:

Nog niet geupdate na 15 juli 2021? 
Indien je nog niet hebt geupdate naar de meest recente release + SP van Exact Globe/Compact dien je deze te updaten naar de meest recente release + SP. > Tevens dien je alle updates van Windows uit te voeren op het werkstation waarop je werkt. Zonder deze Windows update zullen de aangiftes niet kunnen worden verzonden vanaf het werkstation naar de Belastindienst.

Wel geupdate na 15 juli 2021?
Indien je gebruik maakt van een release + SP van na 15 juli 2021 dien je alle updates van Windows uit te voeren op het werkstation waarop je werkt. Zonder deze Windows update zullen de aangiftes niet kunnen worden verzonden vanaf het werkstation naar de Belastindienst. Een update uitvoeren van Exact Globe/Compact is dan niet nodig.

Afhankelijk van de door jouw gewenste oplossing en / of work-around bepalen wij samen met jou het juiste vervolg.
Voor meer informatie en voor het uitvoeren van een update kun je uiteraard contact met ons opnemen.
Bij eventuele vragen over het updaten van je software is het uiteraard te allen tijde verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Wij kunnen je uiteraard ook altijd ondersteunen bij het installeren van de updates. Dit kan periodiek geschieden op basis van nacalculatie maar je kunt hiervoor ook een jaarlijkse overeenkomst voor applicatiebeheer afsluiten.

Hoewel een update in eigen beheer kan worden uitgevoerd wordt software steeds complexer. Daarnaast is deze meer en meer verweven met de onderliggende techniek en rollen en rechten op je infrastructuur. Wij raden je dan in principe ook aan om updates door onze specialisten te laten uitvoeren. Wij maken uiteraard graag een vrijblijvende afspraak met je.

Bel ons op 088 888 1000 of mail naar info@qexpertise.nl
Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact software of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.