Exact

Nieuwe Service Packs Exact

Er zijn weer nieuwe service packs beschikbaar! Houd het Exact Support blog in de gaten voor de beschikbaarheid van de volgende nieuwe service packs. De volgende service packs staan nu voor je klaar:

Exact Globe 420SP16

Exact Globe 421SP10

Exact Synergy 265SP16

Exact Synergy 266SP10

Voor het uitvoeren van een update is het altijd van belang om de release notes, changelogs en
systeemeisen van de betreffende product update/service pack te raadplegen.

Service pack changelogs
Klik op bovenstaande links om het changelog per productlijn en product versie te bekijken. In deze changelogs kunt u per product update lezen welke verbeteringen zijn opgenomen in het betreffende service pack. Tevens kunt u in het changelog alle verbeteringen van eerdere service packs terugvinden. U kunt dus gebruik maken van één document voor alle release informatie van alle service packs per product update.

Release notes en Systeemeisen
Voor een overzicht van de release notes per product update en de systeemeisen, zie

Systeemeisen Exact Globe

Systeemeisen Exact Synergy

Release notes Exact Globe

Release notes Exact Synergy

Installatie
Om te kunnen beschikken over een Service Pack, dient u een update uit te voeren van de software. Het installeren van een Service Pack werkt op dezelfde wijze als het uitvoeren van een reguliere update. In plaats van de gewenste product update, selecteert u in dit geval echter het gewenste Service Pack bij ‘Versie’. Wanneer het Service Pack er niet bij staat, klikt u eerst op [update] naast het veld om de lijst met beschikbare updates te verversen. Hiervoor
is het van belang dat de gebruikersnaam, wachtwoord en het domein zijn ingevuld.

Update van Exact Globe via het internet

Het updaten van Exact Synergy

Voor meer informatie over het uitvoeren van een update kun je uiteraard te allen tijde contact opnemen. Bij eventuele vragen over het updaten van je software is het uiteraard te allen tijde verstandig om vooraf contact met ons op te nemen. Wij kunnen je uiteraard ook altijd ondersteunen bij het installeren van uw updates.
Dit kan periodiek geschieden op basis van nacalculatie maar u kunt hiervoor ook een jaarlijkse  supportovereenkomst afsluiten.

Hoewel een update in eigen beheer kan worden uitgevoerd wordt software steeds complexer. Daarnaast
is deze meer en meer verweven met de onderliggende techniek en rollen en rechten op je infrastructuur. Wij raden je dan in principe ook aan om updates door onze gespecialiseerde consultants te laten uitvoeren. Wij maken uiteraard te allen tijde graag een afspraak met je. Je kunt ons bereiken via de telefoon (088 888 1000), mail (info@qexpertise.nl) of via de chat! 

Wil je meer informatie over de software in het algemeen? Bekijk dan onze informatiepagina’s over Exact synergy en Exact globe.


Bron: Exact Software 

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.