Qexpertise blog

Upgrade Pebblestone Fashion naar TRIMIT Fashion

Het succesvolle Britse Gelert heeft haar oude ERP systeem Pebblestone Fashion vervangen door TRIMIT Fashion;  een softwareoplossing die hen staat op daar te blijven groeien.

Gelert is een Brits bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het produceren en distribueren van outdoor artikelen. Gelert verkoopt internationaal hun kleding, schoenen en camping artikelen via een netwerk van retailers.

Na een gedegen onderzoek en workshop heeft Gelert besloten om hun oude ERP systeem te vervangen door TRIMIT Fashion; de Fashion ERP oplossing van nu én de toekomst. Zowel het onderzoek, de workshop als de implementatie wordt verzorgd door Clarita Solutions, één van de UK Partners van TRIMIT.

TRIMT Fashion dekt het gehele fashion proces af van ‘a tot z’ en werkt perfect zijn met andere third-party oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van retail. Daarnaast wordt TRIMIT Fashion geleverd met de out-of-the-box te installeren TRIMIT Portals. TRIMIT Fashion heeft de Microsoft award “Best Vertical Solution” gewonnen.