TRIMIT Partner of the year

Trimit Partner of the Year 2016

TRIMIT heeft tijdens het jaarlijkse partnerevenement awards uitgereikt aan partners voor hun bewezen diensten in het afgelopen jaar. Qexpertise Dynamics viel hierbij in de prijzen en werd uitgeroepen tot TRIMIT partner van het jaar.

In het ERP-landschap zijn er veel partijen die Microsoft Dynamics NAV in samenwerking met TRIMIT verkopen en implementeren aan Fashion-, Meubel- en Make-To-Order bedrijven. Echter zijn er maar een paar die daadwerkelijk het verschil kunnen maken op basis van commitment, kennis en samenwerking. Qexpertise Dynamics is één van die partners.

TRIMIT Partner of the Year - Qexpertise

Richard Postborg, CEO bij TRIMIT: “Qexpertise is de zakelijke ict-partner die alles kan leveren. Qexpertise is partner van het jaar geworden wegens de groei en omzet die ze hebben doorgemaakt, de commitment om TRIMIT op de nederlandse kaart te zetten bij fashion en meubelbedrijven en om zoveel mogelijk te leren en bijscholen van hun consultants.”

Steve Breit, General Manager bij Qexpertise: “Het winnen van de TRIMIT Partner van het jaar award is een geweldige beloning voor onze partnership. Onze gezamenlijke inspanningen en de nauwe samenwerking met TRIMIT hebben geleid tot een exponentiële omzetgroei.”