Overzicht, Varianten en Configuratie op alle platforms

Of u nu een fabrikant of distributeur bent, u dient veel factoren te adresseren om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant – soorten, maten, kleurenkeuzes zijn slechts enkele van de vele keuzes die u kunt maken.

Het is meer regel dan uitzondering dat aanpassingen gebeuren tijdens het orderproces. Het kan tijdrovend zijn en stelt hoge eisen aan uwmedewerkers en klanten om een totaaloverzicht te krijgen en om de juiste beslissingen op het juiste moment te maken.

Minimaliseer Fouten en Tijd – Maximaliseer Klanttevredenheid

Fouten in de offerte of orderfase heeft gevolgen voor alle andere processen. Er is echter een veilige methode om fouten te minimaliseren, tijd te beperken en de klantenervaring van uw diensten te maximaliseren.

TRIMIT Configuratie biedt een totaaloverzicht tijdens de offertefase, waardoor het risico op fouten wordt beperkt, het aantal veranderingen in offertes tot een minimum wordt beperkt en uw aan de beloofde levertijden kunt voldoen.

Compleet Overzicht

Met TRIMIT Configuratie hebben alle verkopers van uw producten een volledig overzicht van huidige en toekomstige producten, bestsellers, levertijden en prijzen. Dit geldt voor iedereen, of we het hebben over uw leveranciers, agenten of rechtstreeks vanuit de winkels – TRIMIT helpt hen.

Geïntegreerde B2C Webshop

TRIMIT bevat zelfs een complete webshop. De webshop ondersteunt uw merk en de optimale manier om uw producten te verkopen die u al in TRIMIT heeft. De consistentie van ontwerp tot winkel in dezelfde oplossing is ongeëvenaard.

Kenmerken Orders

  • Productconfiguratie met varianten in offerte- en orderfase
  • Geavanceerde prijzen, kortingen en commissie beheer
  • Online planning van materialen, tijd en capaciteit
  • Gemakkelijk onderhoud van prijslijsten
  • Web-gebaseerde B2B-oplossing voor orderinvoer, voorraadcontroles, productgegevens en communicatie
  • Web-based sales agent oplossing voor orderregistratie
  • Geïntegreerde webshop met online data
  • Statistieken en klantenonderzoeken