QuickStart, LIVE in een aantal dagen!

Het is onze ervaring dat implementaties  met gestandaardiseerde (branche specifieke) bedrijfsprocessen vaak dezelfde inrichting en training van onze consultant nodig heeft.

Heeft u het gevoel dat uw bedrijfsprocessen standaard zijn en dat dit ‘toch eenvoudig’ uitgerold zou moeten kunnen worden, dan biedt Quick Start een oplossing.

Qexpertise heeft voor de Fashion een implementatiemodel ontwikkelt die klanten binnen een vast aantal dagen met een volwaardig Fashion ERP systeem laat werken. Dit op basis van de door TRIMIT en Microsoft ontwikkelde software. Dit is mogelijk doordat de consultants van Qexpertise gebruik maken van een voor ingerichte database waarbij alle in de Quick start opgenomen implementatie onderdelen op basis van “best practice fashion” zijn ingericht. Hierdoor kan de consultant zich richten op de uitleg en instructie van het gebruik van de software. Het inlezen van (stam) data gebeurt middels templates door de klant zelf te vullen en aan te leveren. Dit geldt ook voor openstaande posten, orders en invoeren beginbalans. Het onderdeel rapportages en lay-outs wordt apart begroot.

De Quick start van Qexpertise is opgezet om fashion bedrijven tot 2 gebruikers binnen een vast aantal dagen te implementeren. Mocht het aantal gebruikers boven de 2 zijn, maar wilt u toch gebruik maken van de voordelen op basis van een Quick start implementatie dan worden voor de extra gebruikers een toeslag berekend met betrekking tot de implementatietijd.