Microsoft Navision

Microsoft Navision (tegenwoordig Microsoft NAV) is een ERP en boekhoudpakket dat werd ontwikkeld in Denemarken en in 2002 door Microsoft zelf werd overgenomen. Het ERP systeem van Dynamics had een gunstige concurrentiepositie in de markt omdat het een vrij lage prijs had voor het basispakket ten opzichte van de toenmalige concurrentie als SAP. Maar er zat ook een modulaire opbouw in zodat de functionaliteit van Navision makkelijk uitgebreid en aangepast kan worden. Microsoft Navision is een betaalbaar en integraal bedrijfssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor middelgrote ondernemingen zodat alle functionele gebieden van de organisatie goed kunnen worden ondersteund, zoals financiën, personeel, voorraadbeheer, logistiek maar ook verkoop en relatiebeheer.

De waarde van Microsoft Navision

De gestroomlijnde informatie zal ervoor zorgen dat elk bedrijf waar deze software wordt toegepast voor efficiënte bedrijfsprocessen kan zorgen. U zult merken dat dit als voordeel heeft dat belangrijke gegevens maar eenmalig moeten worden vastgelegd en dat ze daarom niet snel verloren zullen gaan. Men werkt altijd met dezelfde soort gegevens zodat mutaties maar eenmalig hoeven worden doorgevoerd en dit zorgt ervoor dat er een volledige elektronische overdracht is van de bedrijfsprocessen. Maar er wordt ook gebruik gemaakt van adequate controleprocessen en alarmfuncties en dit maakt Microsoft Navision vrij uniek. Dat heeft tot gevolg dat belangrijke informatie sneller en beter kan worden gerapporteerd en vastgelegd. Hierdoor krijgt men beter inzicht in de stand van zaken.

Voordelen van Microsoft Navision

Het grote voordeel van de Microsoft Navision CRM software is dat er volledige geautomatiseerde bedrijfsprocessen binnen 1 systeem aanwezig zijn. En er is ook een geïntegreerd, betrouwbaar en flexibel platform met een open architectuur beschikbaar. En heeft ook een grote mate van integratie met alle andere Microsoft-producten zoals Outlook, Excel en Word. Microsoft Navision heeft eveneens een optimaal functionerende en beveiligde database die zeer onderhoudsvriendelijk is. Hierdoor vindt er bij dit ERP systeem eenvoudige en snelle implementatie plaats en dat zorgt voor een goede aanpasbaarheid. Het is een uitgebreid en flexibel systeem voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en past zich makkelijk aan om tegemoet te komen aan de wensen en eisen van de gebruiker. Hierdoor kan deze tool in veel bedrijven en organisaties doeltreffend en efficiënt worden ingezet.

Ondersteuning bij Microsoft Navision

Microsoft Navsion wordt ook wel Microsoft Dynamics genoemd. Het heeft veel uitgebreide mogelijkheden zodat het in de praktijk snel en eenvoudig te gebruiken is. Microsoft Navision kan ook eenvoudig in een Windows database en netwerken worden ingebouwd en is zeer betrouwbaar in gebruik. Dit zorgt er ook voor dat de installatie van deze CRM software zeer snel en eenvoudig kan gebeuren en er wordt daarbij gebruik gemaakt van de nieuwste databasetechnologie. Onze actieve ondersteuning zorgt ervoor dat u het maximale eruit kunt halen. Deze ondersteuning is niet alleen beschikbaar voor problemen maar ook voor het helpen en ondersteunen van gebruikers. Ook Microsoft biedt uitgebreide ondersteuning voor Microsoft Dynamics. Microsoft Navision heeft geen of nauwelijks last van technische storingen maar het zou kunnen dat het niet goed zou functioneren zoals je eigenlijk wel zou verwachten. Dergelijke storingen worden professioneel door de medewerkers van de Microsoft helpdesk opgelost. Microsoft Navision heeft een helpdesk dat ervoor zorgt dat gebruikers het programma optimaal kunnen gebruiken en benutten. Qexpertise Dynamics heeft medewerkers in dienst die live kunnen meekijken met de gebruikers mocht zich een probleem voordoen en ze zijn zelfs bereid om bij de gebruiker langs te komen.