Microsoft Dynamics Navision

Bent u de leider van een kleine of middelgrote onderneming? Dan is Microsoft Dynamics Navision uw ideale ERP software keuze. Dynamics Navision zal uw bedrijf automatiseren en uw bedrijfsactiviteiten zo beter synchroniseren. Dit is uw sleutel tot een optimaal en efficiënt bedrijfsbeheer.

Wat is Microsoft Dynamics?

Microsoft Dynamics Navision is een onderdeel van het Microsoft Dynamics aanbod. Deze softwarepakketten begeleiden u en uw bedrijf in uw groei. Zij doen dit door alle facetten van het bedrijfsbeheer te automatiseren en zo te optimaliseren. Dankzij Dynamics zullen uw diverse activiteiten perfect gesynchroniseerd geraken. Zo zult u ze efficiënter op elkaar kunnen afstemmen. Tegelijk bieden de gegevens verzameld door de Dynamics software een exhaustief overzicht van uw bedrijfsactiviteit. Dat betekent: inclusief een schat aan waardevolle, nieuwe en singuliere informatie die u kan helpen om uw bedrijf beter op te bouwen en te positioneren in de markt en tegenover uw cliënteel.

CRM en ERP

Microsoft Dynamics software is opgedeeld in twee soorten: Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP). Met CRM software wordt uw cliëntenwerking geautomatiseerd. Het volgt uw marketingstrategieën en uw verkoop op. Het beheert en stuurt uw customer service en uw technische ondersteuning. Dankzij de flexibiliteit van het programma is het ook mogelijk CRM software breder in te zetten dan puur klantgericht. Zo wordt CRM XRM: Relationship Management tout court. Met ERP software kunt u, naast uw markt, vervolgens ook het tweede fundament van uw onderneming beheren. Dit is: uw menselijk en financieel kapitaal. ERP software laat u immers toe uw verschillende bedrijfsactiviteiten te beheren: van uw algemene financiën en personeelswerking over toelevering en inkoop tot specifieke projecten. Doordat CRM en ERP software zodanig een verbinding slaat tussen alle deeltakken van uw bedrijf, zullen de verzamelde gegevens u ook tal van nieuwe inzichten opleveren in het functioneren van uw onderneming, zowel voor het bedrijf op zichzelf als in de markt. Zij zullen u toestaan de mogelijkheden voor kostenbesparing, efficiëntieverbetering of investering in uw bedrijf beter te ontdekken en te benutten.

Microsoft Dynamics Navision

Microsoft ERP software afgestemd op kleine en middelgrote ondernemingen. In het Microsoft gamma is Navision opgenomen naast AX, GP en SL versies (respectievelijk voor grote, wereldwijde bedrijven, de middenmarkt en project-gerichte werkingen). Naar schatting wordt Navision wereldwijd nu al door zo’n twee miljoen bedrijven gebruikt – en met succes.

De werkingsgebieden van Microsoft Dynamics Navision

Navision levert steun aan een veelvoud aan bedrijfsdivisies zoals financiën, toelevering, fabricatie, distributie, human resources (inclusief personeelsbegeleiding en -opleiding) en projectmanagement. Dankzij deze laatste feature wordt ook een luik van CRM technieken in de software opgenomen. Zo helpt Navision dus ook bij de systematisering van uw CRM en dit op het gebied van sales, customer service, technische ondersteuning en marketing.

De voordelen van Microsoft Dynamics Navision

De aanwezigheid van deze CRM toepassingen is alvast één van de grote voordelen van Microsoft Dynamics Navision.

Een andere, grote troef van Dynamics Navision en het Dynamics gamma in zijn geheel is de grote flexibiliteit van het systeem, dat zich zo gemakkelijk aanpast aan de specifieke noden van uw bedrijf.

Daarbij komt natuurlijk ook dat Microsoft Navision zich gemakkelijk laat combineren met andere MS-toepassingen en niet in het minst met MS Office 365. De look en feel heeft ook dezelfde transparantie en gebruiksvriendelijkheid als dit MS-product. Daardoor is Microsoft Dynamics Navision direct inzetbaar en zal het weinig geheimen hebben voor u en uw werknemers.

Microsoft Dynamics Navision is om deze en andere redenen – die enkel u zult kunnen ontdekken – een uiterst waardevolle aanvulling van uw persoonlijk bedrijfsbeleid.