Effectiviteit en gebruiksgemak met één softwaresysteem

Microsoft Dynamics NAV: de oplossing voor uw bedrijf én uw personeel

Wanneer u als bedrijf besluit nieuwe software aan te schaffen, hoopt u natuurlijk dat dit softwaresysteem op de lange duur zal bijdragen aan het verhogen van uw bedrijfsomzet. Het verbeteren van de effectiviteit door het stroomlijnen van verschillende bedrijfsprocessen staat dus bij de keuze voor nieuwe software hoogstwaarschijnlijk bovenaan op uw verlanglijstje.

Met Microsoft Dynamics NAV kiest u voor een ERP-oplossing waarmee u een dergelijke stroomlijning van bedrijfsprocessen kunt bereiken. U weet echter ook dat de implementatie van nieuwe software op de nodige weerstand van personeel kan stuiten: zij kennen het oude systeem door en door en zien ertegen op met een nieuw systeem te leren werken.

U implementeert echter niet alleen een systeem waarmee u uw bedrijfsprocessen stroomlijnt, u biedt uw personeel tevens een softwaresysteem waarmee elke medewerker zonder veel moeite overweg kan!

Microsoft Dynamics NAV: structuur op maat

Kiest u voor een geïntegreerd ERP-systeem en dus voor een alles-in-een oplossing voor het stroomlijnen van alle verschillende processen die zich binnen uw bedrijf afspelen? Van uw processen met betrekking tot uw financiën, distributie en productie tot en met uw processen rondom servicemanagement: Microsoft Dynamics NAV biedt u een geïntegreerde oplossing voor al uw aan ERP, CRM en e-business gerelateerde bedrijfsprocessen. Ook voor uw bedrijf is er de perfecte ERP-oplossing: Microsoft Dynamics NAV is modulair opgezet, waardoor het zo kan worden ingericht en geïmplementeerd dat het aan de specifieke eisen van uw bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent voldoet. De modulaire inrichting van Microsoft Dynamics NAV biedt u door deze opzet eveneens de mogelijkheid het systeem later uit te breiden.

Microsoft Dynamics NAV: gebruiksgemak voor uw personeel

Naast de grote flexibiliteit van de implementatiemogelijkheden en de perfecte oplossing die deze tool u biedt op het gebied van integratie en het stroomlijnen van al uw ERP-, CRM- en e-businessprocessen, heeft Microsoft Dynamics NAV nog een zeer belangrijke troef achter de hand: namelijk het grote gebruiksgemak voor uw personeel. De bediening wijkt namelijk niet veel af van de vertrouwde Microsoftomgeving waar vrijwel iedere werknemer in Nederland mee bekend is, namelijk Microsoft Office. “It feels, looks and works like it’ zouden we kunnen zeggen en hierdoor kan elke werknemer eenvoudig en snel met Microsoft Dynamics NAV aan de slag. Microsoft biedt veelgebruikte organisatiesoftware en een moeiteloze integratie met Office, SharePoint, SQL Server en overige Microsofttechnologieën is zonder al te veel moeite mogelijk.

Microsoft Dynamics NAV: de voordelen op een rijtje

Microsoft Dynamics NAV biedt u dus als bedrijf vele voordelen, want:

  • Draagt bij aan productiviteitsverhoging en efficiëntie door al uw ERP-, CRM- en e-businessprocessen te stroomlijnen en biedt u hierdoor transparantie wat betreft bedrijfsprocessen;
  • Biedt uw werknemers het gemak, de eenvoud en het vertrouwde gevoel van de Microsoft Officeomgeving;
  • Kan moeiteloos geïntegreerd worden met andere Microsofttoepassingen als SharePoint en SQL Server;
  • Kan branchespecifiek worden ingericht en kan na bedrijfsveranderingen gemakkelijk worden aangepast door de modulaire opbouw ervan.

Dynamics NAV: door ons snel geïmplementeerd

Wij beschikken over veel kennis van en ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics NAV. Wanneer u ervoor kiest Microsoft Dynamics NAV door ons te laten implementeren, kunt u ervan uitgaan dat er een snel en probleemloos implementatieproces met oog voor uw specifieke bedrijfssituatie zal plaatsvinden. Wilt u meer advies over Dynamics NAV, schroom dan niet contact met ons op te nemen!