Diensten en oplossingen

Qexpertise Dynamics levert oplossingen voor onderstaande branches.

MICROSOFT DYNAMICS NAV ZIT IN ONS DNA

Uw ambities en uw doelen zijn het uitgangspunt om ERP zodanig in te richten, met als doel uw bedrijf beter, gestroomlijnder en efficienter te laten functioneren. Hiervoor zoekt u dus niet alleen de meest geschikte software, maar zoekt u ook een implementatiepartner waarmee u kunt sparren.

Wij zijn van mening dat een goede implementatie pas kans van slagen heeft als er een échte partnership ontstaat tussen u en Qexpertise Dynamics. De mensen maken immers het verschil. Wij hebben niet voor niets mensen in dienst die uw branche kennen en dus als sparringspartner kunnen fungeren.

 

Mike Brull
Niet tevreden over uw huidige ERP oplossing? Ik kom graag met u in contact om te bekijken of wij een mogelijke oplossing hebben.

REDENEN WAAROM BEDRIJVEN VOOR ONS KIEZEN

  • Partnership: Een relatie met uw IT partner is van cruciaal belang, niet alleen voor de implementatie van de software, maar ook voor veranderingen die uw bedrijf te wachten staat in de toekomst.
  • Branchekennis: Onze mensen hebben jarenlange ervaring in de Fashion-, Meubel-, Groothandel- en Productie. U kunt dus goed met hen sparren!
  • Open en transparant: Qexpertise Dynamics wil een partner voor u zijn die zegt waar het op staat. Wij komen na wat wij zeggen!
  • Passende oplossing: Met de tools van Microsoft, TRIMIT en onze andere partners realiseren wij altijd een passende oplossing.
Microsoft Dynamic Nav Home
Fashion Imps & Elfs (Groothandel Kinderkleding)

Fashion – Imps&Elfs

De toenemende complexe bedrijfsprocessen bij Imps & Elfs zorgde voor een behoefte van een nieuw ERP–systeem. Imps & Elfs moest een aantal verschillende systemen vervangen met slechts één oplossing: Het nieuwe ERP-systeem moet alle functies hebben die nodig zijn voor een groeiend modebedrijf – daarom heeft Imps&Elfs gekozen voor TRIMIT Fashion.

Er zijn tal van redenen voor deze keuze – één is dat het een geïntegreerde fashion ERP-oplossing is met uitgebreide functies, een ander is de beschikbaarheid van out-of-the-box web portals voor verkopers, agenten, winkels en leveranciers.

 

Meubel Referenties

Meubel – Fredericia

Meubel – Montana

Een geweldige beheer van artikelen en varianten, een flexibele integratie van klantorders en een gedegen inzicht in de meubelindustrie zijn de belangrijkste redenen voor de Montana’s waardering voor het ERP–systeem Microsoft Dynamics NAV en TRIMIT Furniture, die alle processen van het bedrijf ondersteunt. 

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

  • Velden voorzien van een * zijn verplicht ....

 

Een klein beetje over Qexpertise Dynamics

Wij zijn een modern bedrijf uit het midden van het land en focussen ons met name op Microsoft en TRIMIT. Dit doen we door slim gebruik te maken van innovaties op het gebied van IT en onze branches waarop wij ons richten. Wij trachten maatwerk tot een minimum te beperken zodat uw IT-kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Een extra voordeel wanneer u met ons samenwerkt is dat we met u meedenken om al het mogelijke uit uw bedrijf te halen door het geven van vrijblijvende adviezen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies of om te bespreken wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen.

Microsoft Dynamics Nav