Microsoft Dynamics 365 voor de kledingindustrie? Jazeker!

Elke industrie kent zijn eigen behoeften. Zo ook de kleding- en mode-industrie. Daarom besluiten veel modebedrijven maatwerk in te voeren in hun standaard ERP-systeem. Maar dat brengt problemen met zich mee bij het updaten en daar zit niemand op te wachten. Daarom ontwikkelden we TRIMIT Fashion. Fashion ERP-oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Voorbeeld van processen in een kleding- of modezaak

Verschillende branches, verschillende behoeften

Microsoft Dynamics 365 Business Central is ERP-software (Enterprise Resource Planning) die gebruikt kan worden door bedrijven in een breed scala van industrieën. Maar elk bedrijf heeft natuurlijk verschillende behoeften, denk bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie, de onderwijsindustrie en de mode-industrie. Daarom hebben sommige Microsoft ISV’s (Independent Software Vendors) zich gespecialiseerd in een bepaalde industrie en een branchespecifieke oplossing ontwikkeld op basis van Business Central.

Microsoft Dynamics 365

De behoeften van de mode-industrie tot in de details in kaart

TRIMIT Fashion is een voorbeeld van zo’n branchespecifieke oplossing die op Microsoft Dynamics 365 Business Central is gebaseerd. TRIMIT Fashion is een flexibele en schaalbare oplossing voor de mode- en kledingindustrie die begin jaren ’90 werd bedacht door Johnny Madsen en sindsdien steeds verder is ontwikkeld en verfijnd. De oplossing is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven in de mode-industrie en heeft alle functionaliteiten en hulpmiddelen die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te beheren.

Voordelen van ERP-software voor de kledingbranche

Bedrijven die de TRIMIT Fashion-oplossing selecteren:

• Krijgen een oplossing die continu wordt doorontwikkeld op basis van input van de industrie en kennis van kleding- en modebedrijven.

• Hoeven zich geen zorgen te maken over het investeren van tijd en geld in het ontwikkelen van nieuwe functies en functies en het testen ervan.

• Krijgen een oplossing die is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics 365 (CfMD), wat betekent dat deze grondig is getest door Microsoft. Daarmee kies je voor een toekomstbestendige oplossing.

Een oplossing op maat versus een industrie-oplossing

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over TRIMIT Fashion, onze op Microsoft Busines Central gebaseerde oplossing voor de kleding- en mode-industrie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.