In een oogopslag inzicht in je bedrijfsgegevens? Dat kan met TRIMIT InSite.

Als ondernemer of manager wil je dat je bedrijf zo efficiënt en zo effectief mogelijk werkt. Hoe mooi zou het zijn als je in één overzicht kunt zien hoe je bedrijf ervoor staat en waar je eventueel extra tijd en energie in moet steken? Met TRIMIT InSite is dat nu mogelijk.

KPI’s in een overzichtelijk dashboard

De portal TRIMIT InSite is eind 2018 uitgebracht. Het is een onderdeel van de laatste versie van de TRIMIT-oplossing, die is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. In TRIMIT InSite kan de gebruiker elke gewenste KPI van TRIMIT in een overzichtelijk dashboard tonen. TRIMIT InSite is geïntegreerd in het backend ERP-systeem en toont de informatie die je wenst in zogenaamde docks. Deze docks worden samengevoegd in een dashboard. Elk dock kan worden aangepast, qua inhoud, volgorde en hoe de informatie wordt weergegeven. Sommige informatie zie je liever in een lijst, andere informatie leent zich meer voor een van de beschikbare grafiektypen. Zo heb je altijd en overal een duidelijk overzicht van de door jou geselecteerde prestatie-indicatoren, 24/7, of je nu een computer, een telefoon of een tablet gebruikt.

Input van klanten

‘We baseren onze productontwikkeling op input van nieuwe en bestaande klanten. Een snelle manier om een inzicht te krijgen in je bedrijfsgegevens was een populair verzoek geweest’, aldus Richard Lindberg, Team Leader voor webportals in TRIMIT. ‘Met TRIMIT InSite voldoen we aan dit verzoek. Het is niet alleen volledig geïntegreerd in TRIMIT, het is ook volledig flexibel als het gaat om de informatie die je wilt zien en hoe je het wilt zien.’

De voordelen van TRIMIT InSite
  • Optimaliseer je bedrijf. Krijg meteen een overzicht van je zakelijke prestaties.
  • Ondersteuning van je bedrijfsplanning. Neem betere beslissingen op basis van realtime informatie.
  • Efficiënte inzet van middelen. De informatie kan je helpen ervoor te zorgen dat je middelen op de best mogelijke manier worden ingezet.
  • Meet de winstgevendheid. Blijf op de hoogte van bijvoorbeeld klanten, producten, verkopen en uitgaven.

Meer weten?

Wil je meer weten over TRIMIT InSite? Benieuwd wat TRIMIT Fashion voor jouw modebedrijf kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel met 088 – 888 1000 of mail naar Mike Brüll voor een afspraak. Zorg ik dat de koffie klaar staat.

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.