ImageCapture 8.19 is beschikbaar.

Scan Sys Imagecapture brengt meerdere keren per jaar een nieuwe versie van de software uit. Deze maand is release 8.19 beschikbaar gekomen.
In de nieuwste versie van de software zijn een aantal mooie nieuwe features opgenomen.

Bijvoorbeeld de mogelijkheid om bestellingen van klanten geautomatiseerd te verwerken tot verkooporder is al enige tijd beschikbaar voor gebruikers van onder andere Exact Globe (hiervoor maak je gebruik van ImageCapture for Invoices & Documents). Nieuw is dat vanaf versie 8.19 ook de externe artikelcodes van de klant automatisch uitgelezen kunnen worden als deze al bekend zijn in de Globe-administratie. Wanneer dit nog niet het geval is, kun je deze direct vanuit ImageCapture verwerken in Exact Globe. Het artikel-stambestand in Exact Globe wordt dan direct bijgewerkt met de externe artikelcode of de EAN-code van de klant.Voor meer informatie over ImageCapture 8.19 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren?

Bel met ons kantoor via 088 888 1000 of mail info@qexpertise.nl

Uiteraard staat uw accountmanager ook voor u klaar!

Bron: ScanSys

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.