idyn Abonnementswijzigingen

Inmiddels zal voor een groot deel van de gebruikers bekend zijn dat Microsoft zijn abonnementsmodel heeft gewijzigd in Microsoft NCE voor Business Central, nu werkend met een maandelijks, jaarlijks en driejarig abonnement. idyn volgt dit model voor de nieuwe abonnementen vanaf 1 januari 2023 en biedt een maandelijks, jaarlijks en driejarig abonnement.
Huidige klanten krijgen een respijtperiode van één jaar (2023) voordat ze overstappen van een standaardabonnement van zes maanden naar een maandelijks, jaarlijks of driejarig abonnement.

  • De standaard abonnementsperiode zal één jaar worden.
  • Het flexibele maandelijkse abonnement heeft een opslag van 25% in vergelijking met de standaard jaarlijkse vergoeding.
  • Het langlopende driejarige abonnement zorgt ervoor dat er in die periode geen prijsverhogingen komen.

Vanaf 2024 worden alle lopende halfjaarabonnementen automatisch omgezet naar jaarabonnementen.
Indien je in 2023 niet wenst over te stappen op een jaarabonnement, gaat het abonnement na afloop van het abonnement in 2024 over naar een maandabonnement met een prijsverhoging van 25%.

Meer weten of vragen naar aanleiding van deze wijzigingen?
Neem contact op met je accountmanager.

Nog geen klant? Dan helpen we je ook graag!
Bel ons op 088 888 1000 of mail naar info@qexpertise.nl 

– Bron: idyn Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.