Hoe Qexpertise omgaat met de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Aan onze gewaardeerde klanten en relaties,

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij Qexpertise hoog in het vaandel. Dat geldt niet alleen voor de levering van software en diensten. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties zijn minstens zo belangrijk.
We volgen de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus en de begeleiding door officiële instanties op de voet. Gezien het onvoorspelbare karakter van deze situatie passen we onze dagelijkse bedrijfsvoering aan op basis van de aanbevelingen en adviezen vanuit het RIVM.

Continuïteit van de dienstverlening
De continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten staat centraal bij alles wat we doen. Qexpertise beschikt over systemen en processen die het werken op afstand voor al onze medewerkers heel goed faciliteren. Voor zover mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis. Dit is veilig en effectief en geeft nauwelijks beperkingen in onze dienstverlening.

Klantenbezoeken
Normaal gesproken ontmoeten we klanten en potentiële klanten graag persoonlijk. Gezien de huidige situatie is ons streven om zoveel mogelijk remote / via virtuele vergaderingen te werken. Als het niet anders kan, zal in overleg met u per uitzondering een bezoek gepland worden, waarbij de nodige voorzichtigheid in acht wordt genomen.

Samenvattend, denk ik dat de genomen maatregelen de verspreiding van het Coronavirus zullen beperken. En dat we tegelijkertijd in staat zijn om onze mensen een veilige werkplek te bieden waar ze u ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 6 april, door voortschrijdend inzicht kan de termijn waarvoor deze maatregelen gelden uiteraard wijzigen.

Wij danken u voor uw steun en begrip.

Pieter Jan Petermeijer,
Algemeen Directeur
Qexpertise

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.