Grote release van alle Continia oplossingen

– ACTIE ONDERNEMEN VEREIST –

Continia heeft de volledige ondersteuning aangekondigd voor Business Central 2022 release wave 2 voor alle Continia oplossingen op alle platformen. Met deze release introduceert Continia niet alleen een grote hoeveelheid aan nieuwe features in hun oplossingen, maar ook nieuwe add-on modules.

Document Capture

Nieuw in versie 10:

 • Nieuwe add-on module: Purchase Contracts – Contracten beheren was nog nooit zo eenvoudig. De nieuwe add-on module maakt het mogelijk om inkoopcontracten efficiënt en effectief rechtstreeks vanuit Document Capture te verwerken.
 • Formaat document viewer aanpassen – past de grootte van het paginagedeelte met de documentafbeeldingen aan, zodat u een beter overzicht krijgt van de hele documentpagina.
 • Bijschrift suggesties voor master sjabloon velden – stelt bijschriften voor op master sjabloon velden gebaseerd op diegene die reeds gebruikt zijn voor velden van leverancierssjablonen, waardoor de herkenningsnauwkeurigheid van toekomstige sjablonen zal verbeteren.
 • Assistent voor het aanmaken van nieuwe sjabloonvelden – maakt nieuwe sjabloonvelden zonder het risico dat verplichte bestaande velden worden verwijderd of anderzijds het sjabloon niet meer werkt, waardoor het gemakkelijker en sneller is om nieuwe sjabloonvelden te maken.
 • Auto-registratie optie op sjabloon – Met de sjabloonoptie “Documenten automatisch registreren” kunt u documenten die 100% in orde zijn automatisch registreren. De functie kan worden geactiveerd op individuele sjablonen om de afhandeling van documenten voor geselecteerde leveranciers te versnellen, waar dit voordien enkel op Document Categorie mogelijk was.

Expense Management

Nieuw in versie 10:

 • Rollencentrum – Vereenvoudigd rollencentrum voor een betere ervaring.

 • Opgeslagen afbeeldingen gesynchroniseerd met Continia Online – In plaats van afbeeldingen van bonnetjes etc. alleen op een specifiek toestel op te slaan, worden ze nu ook gesynchroniseerd en zichtbaar vanuit de Expense Portal, waardoor het gemakkelijker wordt afbeeldingen aan een Expense toe te voegen.

 • Opties en tekst worden ondersteund in veldafhankelijkheden – Dankzij geconfigureerde velden is het mogelijk om standaard veldwaarden te definiëren en toe te voegen zoals reden codes, voertuigtype of andere relevante informatie.

 • Grootte aanpassen – Formaat van de document bijlage factbox kan aangepast worden in de document pagina en in Expense, Kilometerstand en Settlements.

Document Output

Nieuw in versie 7:

 • Bescherm PDF met wachtwoord – Vergrendel pdf-bestand met een paswoord en deel dit met de ontvanger van het document (enkel van toepassing voor sjablonen voor e-mail verzending) om de veiligheid en privé gegevens te beschermen.

 • Rapport selectie op sjabloon – Garandeert dat de standaard sjablonen verbonden zijn met de “Rapport Selectie” van Business Central, zoals Geboekte factuur. Als gebruikers het “Rapport ID” aanpassen in de standaard rapport selectie, moeten ze dit niet aanpassen op het sjabloon.

 • Ondersteuning voor meerdere talen op sjablonen – Bouw sjablonen anders op in het land van beoogd en gebruik en bepaal in welke taal of talen uw e-mails worden gegenereerd. Hierdoor kunnen sjablonen in een land specifieke opzet worden gebruikt, terwijl er ook meerdere talen zijn.

 • ZugFERD formaat (DE)

 • Facture-x formaat (FR)

 • Demo App in de nieuwe Continia Demo Portal

Meer weten of vragen naar aanleiding van deze nieuwe features in de Continia oplossingen?
Neem contact op met je accountmanager.

Nog geen klant? Dan helpen we je ook graag!
Bel ons op 088 888 1000 of mail naar info@qexpertise.nl 

– Bron: Continia Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.