Exact's Autumn'22 Release

Nu de herfst al is begonnen en het einde van dit jaar steeds dichterbij komt voert Exact in hetzelfde rappe tempo nieuwe innovaties door in jouw Exact software. De Autumn’22 Release zit weer boordevol nieuwe functionaliteiten. Op ieder gebied van de Exact software stelt Exact alles in het werk om jouw bedrijfssucces te optimaliseren.

Met de nieuwe oplossingen en features draagt de Autumn’22 Release bij aan verdere automatisering en digitalisering in het MKB. Er is meer werk te verrichten met minder werknemers – vanwege de krapte op de arbeidsmarkt en ziekteverzuim – en in minder tijd. Automatisering maakt organisaties minder afhankelijk van de omvang van hun personeelsbestand, en zorgt er bovendien voor dat mensen steeds kwalitatiever werk kunnen leveren. 

Ontdek welke nieuwe functionaliteiten er de afgelopen tijd voor jouw oplossing zijn geïntroduceerd.
Wil je meer weten over deze nieuwe features neem dan contact op met je accountmanager of lees meer op de site van Exact Software. 

Nog geen klant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@qexpertise.nl of 088-888 1000.
Wij voorzien je graag van alle informatie en mogelijkheden!

– Bron: Exact Software

Qexpertise ondersteunt in het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende kennismaking. Wil je meer informatie over een van onze services of ben je op zoek naar Exact of Microsoft Dynamics expertise? Laat een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel mij terug

Vraagstuk, probleem of uitdaging? Wij denken graag met u mee.