Werkt u nog steeds met Excel als rapportage tool? Gebruik Sumatra rapportage

Sumatra RapportageVeel klanten van Qexpertise komen met de volgende vraag “ik zou graag willen dat de medewerkers binnen mijn organisatie zelf hun informatie kunnen opvragen, dit gaat me zoveel tijd besparen”. Qexpertise heeft hier het antwoord voor in de vorm van de analyse tool Sumatra. Laat iedereen binnen de organisatie zijn eigen rapportage opstellen en maak deze beschikbaar via het Web. Hierdoor heeft iedereen altijd inzicht in de actuele cijfers op het zelf te bepalen moment.

Sumatra rapportage

In een ERP systeem worden verscheidene bedrijfsprocessen gecombineerd binnen een software oplossing, waarover vrijwel altijd een aanvullende eigen rapportage nodig is. Hoewel de meeste ERP software rapportages biedt, is de aansluiting op de praktijk slechts beperkt. De standaard overzichten beperken zich tot een algemeen bruikbaar overzicht, waardoor deze niet geheel relevant zijn op uw situatie. Sumatra biedt hierin een oplossing.

Eigen rapportage

Met uw eigen Sumatra rapportage zorgt u ervoor dat de standaard ERP oplossing perfect zal passen. U kunt direct rapporteren in de gewenste groepen, de voor u belangrijkste eigenschappen selecteren en ervoor zorgen dat uw medewerkers geen tijd meer verliezen met het verzamelen en bundelen van informatie. Bovendien wordt de betrouwbaarheid van de informatie vergroot, omdat de informatie eenduidig opgebouwd wordt.

Gegevens combineren in één overzicht

De interactieve Sumatra rapportage maakt het eenvoudig om gegevens uit verschillende gebieden samen te combineren in één overzicht, zonder de overzichtelijkheid uit het oog te verliezen. Met slimme rapportages weten uw medewerkers meer in minder tijd en kunnen zij hun werk sneller en beter doen.

Real-time informatie

De behoefte aan actuele informatie is, zeker in ERP omgevingen, groot. Wanneer een klant belt over een order die gisteren geplaatst is, dan heeft de klant direct een antwoord nodig: kunt u leveren, of niet? De slimme interactieve omgeving van Sumatra zorgt ervoor dat vragen over bijvoorbeeld de voorraad altijd actueel beantwoord kunnen worden en er direct actie kan worden ondernomen.

Klantenportaal

Met de Sumatra I4 Client for IIS kunt u uw eigen klantenportaal maken en zo eenvoudig informatie uit uw ERP systeem beschikbaar stellen aan uw klanten of leveranciers. Denk hierbij aan lopende orders, openstaande posten, voorraadposities, kopie facturen, etc. U bepaald zelf wat en tot welk niveau uw klanten inzicht krijgen.

Mocht u graag meer informatie ontvangen over de Sumatra rapportage?
Neem dan contact op met Qexpertise via telefoonnummer: 088 888 1000 of stuur een e-mail naar info@qexpertise.nl