Qexpertise Synergy Offerte Tool

Met de Qexpertise Synergy Offerte Tool bent u in staat om volledig flexibel uw offertes aan te maken in Exact Synergy Enterprise en automatisch door te zetten naar Exact Globe zodra de offerte wordt gepromoveerd naar een order.

Exact Synergy Enterprise kent de functionaliteit Verkoopkansen. Binnen deze functionaliteit is het mogelijk een commerciële kans te definiëren inclusief de volledige voortgang en status. De bijbehorende offerte wordt meestal in Word gemaakt en gekoppeld. Zodra de offerte uiteindelijk een order wordt zien we meestal dat de order handmatig wordt ingevoerd in Exact Globe omdat de standaard oplossing te weinig flexibiliteit biedt om te automatiseren.

Met de Qexpertise Synergy Offerte Tool is dit volledig opgelost

De offerte wordt digitaal aangemaakt (PDF) in Exact Synergy Enterprise. De digitale offerte maakt  zoals gezegd deel uit van het Verkoopkans proces.

Door middel van een verzoek in Exact Synergy Enterprise kan de gehele offerte aangemaakt worden. Na het invullen van het verzoek wordt er een brief, de offerte regels en de algemene voorwaarden gegeneerd tot één pdf document.

De uiteindelijke offerte wordt gegenereerd door middel van een template in Exact Synergy Enterprise. In deze template wordt de inhoudelijk brief opgebouwd. Ook de algemene voorwaarden zitten in één template in Exact Synergy Enterprise, zodat de gebruiker deze desgewenst zelf kan aanpassen.

Qexpertise Synergy Offerte Tool

Offerte PDF genereren

Als alle zaken goed zijn ingevuld, kan de offerte in PDF gegenereerd worden. Door het verzoek in de Verkoopkans goed te keuren, wordt de offerte gegenereerd.

Als er aanpassingen gedaan moeten worden, dan is het mogelijk om met versiebeheer te werken. Alle versies worden keurig bijgehouden.

Automatische verwerking in Exact Globe

 De definitieve offerte (order) wordt automatisch doorgezet naar Exact Globe waarna de factuur wordt aangemaakt.

Alle regels die zijn aangemaakt in het verzoek in Exact Synergy Enterprise worden één-op- één meegenomen