Sterke groei Exact Online

Het aantal bedrijven dat wereldwijd wordt ondersteund met Exact Online heeft de 200.000 overschreden. Deze belangrijke mijlpaal plaatst Exact op de derde plaats in de wereldwijde cloud accounting-markt, direct na Intuit en Xero. De cloud accounting markt is bijzonder dynamisch en ontwikkelt zich de komende jaren tot een wereldwijde markt. Het doorbreken van de 200.000-grens en de derde plaats wereldwijd benadrukken de frontrunnerspositie van Exact binnen de markt voor business software in de cloud voor het mkb.

Internationaal

Exact Online is bijna 10 jaar op de markt; het aantal gebruikers is sindsdien explosief gestegen. Ook bedrijven in België, Duitsland, Groot-Brittannië en Amerika vinden een passende cloudoplossing voor hun business met altijd realtime inzicht en volledige controle over alle aspecten. In juni 2015 komt Exact Online tevens in Frankrijk commercieel beschikbaar.

Top-3 positie

Samen met de organisaties die gebruik maken van private cloud oplossingen, bedient Exact nu ruim 230.000 klanten wereldwijd met business software. Hiermee komt Exact steeds dichter bij haar ambitie om een wereldwijde top-3 positie te bereiken als leverancier voor business software in de cloud voor het mkb.

Sterke groei Exact Online

(Bron: Exact)