Scholengemeenschap de Rooi Pannen kiest voor Parentix

Scholengemeenschap de Rooi Pannen met vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda, is een zeer gewaardeerde relatie van Qexpertise. Scholengemeenschap de Rooi Pannen, maakt gebruik van een uitgebreid scala aan oplossingen van Exact Software of gerelateerde software zoals ScanSys en Sumatra.

In haar streven om de processen en procedures steeds verder te optimaliseren, kwam ook de wens naar voren om ontzorgt te worden als het gaat om systeembeheer, het uitvoeren van updates en technische ondersteuning van de software.

De Rooi Pannen verwacht van Qexpertise een proactief adviserende rol en in dat kader hebben wij de Rooi Pannen geadviseerd in gesprek te gaan met Parentix, dochteronderneming van Exact Software. Qexpertise heeft bij Parentix een eigen Qexpertise Cloud. Parentix levert samen met Qexpertise clouddiensten in de meest uitgebreide vorm.

Na een zorgvuldige voorbereiding en de nodige gesprekken, heeft De Rooi Pannen kort voor de zomer van 2020 besloten haar Exact Omgeving en aanpalende software onder te brengen in de Qexpertise Cloud.

In de maanden september en oktober heeft de implementatie hiervan plaatsgevonden om in november live te gaan. Dit proces is voor alle betrokken partijen met succes afgerond in lijn met de vooraf opgestelde planning.

Is uw interesse gewekt en wilt u uitgebreid geïnformeerd worden om ook de overstap te maken naar de Qexpertise Cloud, zodat u ook ontzorgd wordt en altijd ongestoord en veilig kunt werken?

Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 088 888 1000. Tijdens een kop koffie en een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag omtrent de mogelijkheden die Qexpertise u te bieden heeft.