Happy New Year 2018

Qexpertise wenst u een voorspoedig 2018!

Beste relatie,

Het jaar 2017 loopt weer bijna ten einde. Een jaar waarin we veel klanten hebben mogen helpen met hun automatiseringsvraagstukken. Voor Qexpertise was 2017 een succesvol jaar waarin we met veel klanten en partners hebben mogen samenwerken. Wij willen u bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze organisatie en mensen. Tijdens deze periode blikken we ook altijd even terug op het afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van het ontwikkelen van apps en portals. Veel klanten kunnen prima uit de voeten met de oplossingen van Exact en aanverwante producten, maar missen specifieke toepassingen die het werken met software echt leuk maken. Zo hebben we op onze website onder Qexpertise producten een aantal oplossingen staan die wij het afgelopen jaar voor onze klanten hebben ontwikkeld.

Ook de toegenomen wens van klanten om met de software in de Cloud te werken heeft geleid tot een sterke groei aan klanten die in de Qexpertise Cloud werken. Ook hierin ervaren de klanten dat het werken in de Cloud echt kan ontzorgen. Ook werken wij als Qexpertise al weer jarenlang in de Cloud als zeer tevreden gebruiker, waarbij de enige zorg is of de internetverbinding het doet.

De trend naar de verdergaande digitalisering van processen heeft met de groeiende economie een sprong voorwaarts genomen, waarbij ook meer en meer kleine ondernemingen geïnteresseerd zijn in standaardoplossingen die het werken makkelijker maken. Voor veel klanten is dit nog steeds het digitaliseren en automatisch laten boeken van de inkoopfacturen eventueel gekoppeld aan de bestelling.

Wij streven ernaar samen met onze relaties slimme oplossingen te bedenken, die de bedrijfsresultaten verbeteren met behulp van ICT op een heldere en gestructureerde wijze. Wij willen u hierin ook in 2018 weer ondersteuning bieden.

Namens alle medewerkers van Qexpertise wensen wij u alvast een voorspoedig 2018 toe!

Marc Pit
Qexpertise