2016

Qexpertise wenst u een voorspoedig 2016

Het jaar 2015 is al weer even ten einde. Een jaar waarin we nog nooit zoveel nieuwe Exact implementaties hebben verzorgd. Een jaar waarin we ook gecertificeerd Exact Online implementatiepartner zijn geworden.

Een  jaar waarin we hebben ingespeeld op de wens van onze klanten hun bedrijfsapplicaties in de Cloud onder te brengen. Zeker de afgelopen maanden is de vraag hierna sterk toegenomen. Dit heeft in de maand december al 4 klanten doen besluiten hun bedrijfsapplicaties onder te brengen bij onze hosting partner Parentix.

Een ander belangrijk thema in 2015 is de verdere digitalisering van processen binnen bedrijven. Nu het met bedrijven weer wat beter gaat zien veel ondernemers de mogelijkheid om hun productiviteit met de bestaande mensen te verhogen. Veel klanten investeren in het digitaliseren van hun inkomende factuurstroom en vullen dit later aan door de hele keten van bestelling tot betaling te digitaliseren (Purchase 2 Pay).

2016 staat voor Qexpertise in het teken van verdere groei. Wij streven ernaar samen met onze relaties slimme oplossingen te bedenken, die de bedrijfsresultaten verbeteren met behulp van ICT op een heldere en gestructureerde wijze. Wij hopen u hierin ook in 2016 weer ondersteuning te bieden.

Rest ons u een succesvol en voorspoedig 2016 toe te wensen.

Marc Pit
Qexpertise