Nieuwjaarsgroet

Qexpertise wenst u prettige feestdagen en een succesvol 2017!

Beste relatie,

Het jaar 2016 loopt weer bijna ten einde, een gezellige tijd van samen zijn met familie & vrienden! Tijdens deze periode blikken we ook altijd even terug op het afgelopen jaar.  Voor Qexpertise was 2016 een succesvol jaar waarin we een mooie groei hebben doorgemaakt. Wij willen u hiervoor bedanken.

Het afgelopen jaar hebben weer diverse klanten de stap naar de Partner Cloud van Qexpertise gemaakt. Het referentie verhaal van Rijs Textiles is hier een mooi voorbeeld van. Daarnaast zijn we in 2016 een partnerschap met Silver Solutions aangegaan voor het ontwikkelen van apps en portals. Voor diverse klanten zijn inmiddels apps en portals ontwikkeld. Gezien de enthousiaste reacties van onze klanten zullen wij in 2017 hier dan ook vol op inzetten!

Ook zien wij de toenemende wens van klanten hun processen verder te digitaliseren. Door klanten te helpen bij het digitalisering van factuurstromen, het beter organiseren en automatiseren van de logistieke voorraad in het magazijn of het verbeteren van rendement op projecten door optimalisatie van het proces (budgettering->planning->realisatie) verhogen wij de productiviteit van de medewerkers binnen hun organisatie. Wij streven ernaar samen met onze relaties slimme oplossingen te bedenken, die de bedrijfsresultaten verbeteren met behulp van ICT op een heldere en gestructureerde wijze. Wij willen u hierin ook in 2017 weer ondersteuning bieden.

Namens alle medewerkers van Qexpertise wensen wij u alvast een mooie Kerst & een voorspoedig 2017 toe!

Marc Pit
Qexpertise