Qexpertise wenst u een voorspoedig 2020

Beste relatie,

Het jaar 2019 is inmiddels voorbij. Een jaar waarin we veel klanten hebben mogen helpen met hun automatiseringsvraagstukken. Voor Qexpertise was 2019 een buitengewoon succesvol jaar waarin we veel nieuwe klanten hebben mogen verwelkomen maar ook onze samenwerking met bestaande relaties verder hebben uitgebouwd. Wij willen u bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze organisatie en mensen.

Het afgelopen jaar hebben veel klanten ervoor gekozen om hun Exact oplossingen verder te verrijken door hun processen slimmer te digitaliseren. Dit kan betekenen dat wij specifieke processen met een oplossing als Exact Synergy daarvoor inzetten, maar ook door gebruik te maken van oplossingen van onze partners. Het afgelopen jaar hebben veel klanten ervoor gekozen om hun inkoopfacturen digitaal te laten boeken i.p.v. dit handmatig op de traditionele manier te doen. Soms direct gecombineerd met het bestelproces (Purchase2Pay). Ook de inzet van een oplossing als Autodoc voor slim printen vanuit Exact en de daarmee digitale aansturing van veel door de klant gewenste processen maken de Exact oplossingen echt slim.

Ook de trend en de aanhoudende wens van klanten om met de software in de Cloud te werken heeft geleid tot een sterke groei aan klanten die in de Cloud werken. Hierin is het kernwoord ontzorgen. Door Exact maar ook andere aan Exact gerelateerde applicaties niet zelf meer te hoeven beheren geeft je als ondernemer werkelijk rust. Zorgen over updates en backups behoren daarmee tot het verleden.

In algemene zin streven wij ernaar om samen met onze relaties slimme oplossingen te bedenken, die de bedrijfsresultaten verbeteren met behulp van ICT op een heldere en gestructureerde wijze. Wij willen u hierin ook in 2020 weer ondersteuning bieden.

Namens alle medewerkers van Qexpertise wensen wij u alvast een voorspoedig 2020 toe!

Marc Pit
Qexpertise