Qexpertise wenst u een voorspoedig 2015

Het jaar 2014 is weer ten einde. Een jaar waarin we naast de verhuizing naar Veenendaal ook hebben gemeend ons logo aan te passen en deze te voorzien van een fris en meer eigentijds karakter. Het logo weerspiegelt de 5 kernwaarden van ons bedrijf: Professioneel, betrouwbaar, Betrokken, No Nonsense en Pragmatisch. Wij hopen dat u in de contacten met onze medewerkers zich kunt herkennen in deze kernwaarden.

2015 staat voor Qexpertise in het teken van verdere groei. Wij streven ernaar samen met onze relaties slimme oplossingen te bedenken die ervoor zorgt dat de bedrijfsresultaten verbeteren met behulp van ICT op een heldere en gestructureerde wijze.
Het afgelopen jaar hebben we bij veel klanten ingezet op het digitaliseren van de inkoopfacturen wat voor veel bedrijven direct een duidelijke besparing heeft opgeleverd. Ook het ontwikkelen van slimme rapportages en dashboards waarmee de grip op processen en de inzicht in resultaten worden verbeterd zijn speerpunten geweest. In 2015 zullen we naast zojuist genoemde thema’s inzetten op vraagstukken rondom het hosten van oplossingen in de Cloud en het ontwikkelen van eigen oplossingen.

Rest ons u een succesvol en voorspoedig 2015 toe te wensen.

Marc Pit
Qexpertise