Qexpertise in de Cloud

Sinds 1 augustus 2014 werken wij volledig in de Cloud. Dat betekent concreet dat wij onze bedrijfsapplicaties Exact Globe Next, Exact Synergy Enterprise, Microsoft Exchange (e-mail) en Microsoft Lync (Telefonie/ Chat/ Conferencing) bij onze hosting provider Parentix hebben staan.

Nu zo’n 8 maanden verder ervaren wij nog dagelijks het gemak van het uitbesteden van ons interne bedrijfsnetwerk. Dit betekent concreet dat wij ons niet druk hoeven te maken om het maken van back ups van applicaties, installatie van updates/upgrades en performance en configuratie van het netwerk en andere IT infrastructuur gerelateerde zaken. We zijn altijd online en beschikken over een significant betere performance van onze bedrijf kritische applicaties. Wel opgemerkt dat dit ondersteunt dient te worden door een goede internetverbinding.

Hoe zit dat dan met de kosten zult u zeggen? Even los van de discussie wat je er als bedrijf aan de voorkant mee bespaart door het uitsparen van de kosten voor het beheer hebben wij de directe kosten gelijk weten te houden.

De komende maand maken 2 van onze klanten dezelfde stap die wij eerder hebben gezet en voeren wij met veel klanten het gesprek waarom wel/niet deze stap te maken. Ik nodig u van harte uit onze demodag  op 23 april 2015 te bezoeken en het gesprek met ons aan te gaan. Uiteraard  ben ik ook bereid u op de demodag of in een persoonlijk gesprek alle vragen die u heeft rondom hosting te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Marc Pit
General Manager
Divisie Exact

Over Parentix

Parentix is dé applicatie hostingprovider van Qexpertise, specialist in het online beschikbaar stellen en beheren van bedrijf kritische applicaties via een innovatief en zeer goed beveiligd platform.