Qexpertise en Exact intensiveren samenwerking

Qexpertise en Exact intensiveren samenwerking met Exact Online

Softwareleverancier Exact en Qexpertise hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten. Met de samenwerkingsovereenkomst breiden we onze dienstverlening rondom Exact uit en bieden we klanten de mogelijkheid om in de Cloud  met de software van Exact te werken.

De oplossingen van Exact Online bieden steeds meer mogelijkheden, waardoor wij onze klanten een volwaardige ERP oplossing voor specifieke branches bieden. Qexpertise is volledig gecertificeerd voor de implementatie van de branche oplossingen van Exact Online.  Met Exact Online willen wij een excellente gebruikerservaring creëren van bedrijfsapplicaties via het internet.

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

qexpertise exact

Qexpertise stelt u als ondernemer in de gelegenheid om van de kracht van Exact Online gebruik te maken. Elk bedrijf verdient een goede administratie als fundering voor de onderneming. Qexpertise levert uw bedrijf de perfecte software met uitgebreide functionaliteiten, die op een relatief eenvoudige wijze snel geïmplementeerd kan worden. De software is voor vele doeleinden geschikt en vormt de perfecte basis voor een gedegen administratie van uw bedrijf. Uiteraard beschikken onze consultants over de kennis en ervaring voor de implementatie van alle Exact Online oplossingen. U krijgt van de consultants van Qexpertise dan ook het beste advies en de perfecte software oplossing voor uw bedrijf geleverd. Qexpertise heeft als een van de weinige partijen in de consultancy markt kennis van alle hieronder genoemde productlijnen:

  • Exact Online Basis
  • Exact Online Geavanceerd
  • Exact Online Premium
  • Exact Online Professional Services (Time & Billing)
  • Exact Online Handel (Wholesale)
  • Exact Online Handel Advanced
  • Exact Online Productie (Manufacturing)

Voor meer informatie kijkt u bij: Exact-online bestellen