Qexpertise demodag

Wilt u op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Digitaliseren en automatisch inboeken van inkoopfacturen;
  • Eenvoudig rapportages samenstellen;
  • Urenregistratie en facturatie;
  • Logistiek/Warehouse Management?
    Kom dan naar de demodag van Qexpertise op donderdag 20 november 2014!

Door verschillende professionals worden de volgende demonstraties gegeven voor bovengenoemde oplossingen:

Scanning – Scan Sys en Blue10

Invoice Management is de oplossing voor het digitaal verwerken van je inkoopfacturen. Alle inkoopfacturen (papier, pdf en elektronisch) worden digitaal verwerkt, naar de juiste personen in de organisatie gestuurd en naadloos verwerkt in uw Exact Globe.

Rapportage – Sumatra

Met interactieve rapportage/dashboards heeft u een compleet en gedetailleerd inzicht in belangrijke stuurinformatie over processen binnen uw organisatie waar u ook bent. Door informatie 24/7 en real-time beschikbaar te hebben kunnen de mensen binnen uw organisatie de juiste beslissingen nemen en hun functie beter uitoefenen.

PSA (Professional Services Automation) – Exact Software

De klant wordt steeds kritischer en wil beter inzicht in het verloop van de projecten (blijven we binnen budget en tijd?). Hoe ga je dit als projectleider managen? Exact PSA geeft daar het antwoord op. Met Exact PSA grip op je projecten van “Quote to Cash”!

Logistiek/WMS (Warehouse Management) – Exact Software

Met Exact Warehouse Management System automatiseert u uw fysieke goederenstroom en optimaliseert u uw logistieke proces. U verleent betere service aan uw klanten dankzij de real-time voorraadinformatie en uw betrouwbare levertijden. Met deze software zorgt u als productiebedrijf of groothandel voor een efficiënt voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen.

U komt toch ook?

Wij heten u vanaf 14:00 uur van harte welkom op onze locatie in Veenendaal. Het programma voor de middag ziet er als volgt uit:

Demonstratieruimte 1 Demonstratieruimte 2
14:00 – 14:45 Scanning (Scan Sys) Rapportage (Sumatra)
14:45 – 15:30 PSA (Exact Software) Logistiek/WMS (Exact Software)
15:30 – 15:45 Pauze Pauze
15:45 – 16:30 Rapportage (Sumatra) Scanning (Blue10)
16:30 – … Borrel Borrel

Schrijft u zich dan alstublieft in door een e-mail te sturen naar danique.van.der.does@qexpertise.nl. Gelieve hierbij aangeven welke demonstratie(s) u wilt bijwonen.