parentix

Parentix en Qexpertise intensiveren samenwerking.

De samenwerking tussen Parentix en Qexpertise
Het partnership tussen Parentix en Qexpertise is al meer dan 2 jaar een feit. Waar Qexpertise haar klanten de consultancy op het gebied van Exact software biedt, is Parentix op de achtergrond aanwezig als haar technische partner. Parentix is als technisch partner verantwoordelijk voor de hosting en focust zich op de beschikbaarheid en continuïteit hiervan. Dankzij het partnership worden specialismen aangevuld en kan er één totaaloplossing worden aangeboden aan de klant met Qexpertise als het vaste aanspreekpunt.

Innoveren op het gebied van Cloud
De behoefte in de markt naar Exact software in de Cloud neemt toe. Qexpertise en Parentix besluiten daarom de samenwerking te intensiveren om zo een geavanceerde Cloud omgeving aan te kunnen bieden conform gewenste en technische specificaties die bij een moderne Exact omgeving behoren. Qexpertise beschikt daarom vanaf nu over een eigen Parentix Cloud.

Over Parentix
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel, tegen een flexibel maandtarief. Parentix is nummer 1 hosting partner van Exact, bouwer van de Exact Private Cloud, lid van het Microsoft Partner netwerk en beschikt over de Microsoft Gold Hosting status. Daarnaast geeft de ISO27001 certificering en de ISAE2402 Type II verklaring klanten extra garanties op het gebied van veiligheid. www.parentix.nl

Wilt u weten wat de voordelen of mogelijkheden voor u in de Cloud zijn? Neem gerust contact op via info@qexpertise.nl