exact business software

Overstappen naar ELIS vóór januari 2019

Vanaf januari 2019 stopt Exact met de ondersteuning van een aantal verschillende integratie oplossingen. Het is belangrijk om voor die tijd over te stappen naar ELIS.

U dient vóór januari 2019 over te stappen naar ELIS als u nu nog één of meer van de volgende integratieoplossingen gebruikt:

  • Exact Integrator
  • Shop Floor Control Integration
  • Exact Word Merge Integrator
  • Exact CMDM
  • Exchange Synchronization
  • Exact Service Management

Wat is ELIS?

Exact Lightweight Integration Server (ELIS) is het integratie platform van Exact voor de integratie tussen de Exact producten en oplossingen van derden. Met ELIS als integratie platform biedt Exact een eenvoudige manier om een integratie oplossing te implementeren, onderhouden en gebruiken.

Veel oplossingen van Exact zijn opgebouwd uit meerdere producten, bijvoorbeeld Exact Globe, Exact Synergy of oplossingen van derden. Er bestaan verschillende integratieoplossingen om deze te koppelen aan elkaar, of bijvoorbeeld aan Microsoft Exchange. Omdat we streven naar eenvoud en overzicht, hebben we ELIS geïntroduceerd: Exact Lightweight Integration Server.
ELIS heeft een overzichtelijke interface om alle koppelingen te installeren en beheren, en één techniek voor uitwisseling met de verschillende systemen. Veel Exact klanten werken naar volle tevredenheid met ELIS. Vanaf januari 2019 is ELIS de enige nog ondersteunde integratie oplossing. Het is dus belangrijk om dan overgestapt te zijn.

Wat zijn de voordelen van ELIS?

Het belangrijkste voordeel dat ELIS biedt, is overzicht in alle oplossingen op één plaats.
Niet alleen de oplossingen van Exact, maar ook die van partners. Maar er zijn natuurlijk meer redenen om over te stappen naar ELIS:

1. Via een meegeleverd controle centrum kun je oplossingen centraal installeren, activeren en beheren.
2. ELIS zorgt voor centrale en pro-actieve logging en is in staat om een email te sturen of een verzoek aan te maken in Exact Synergy indien er fouten optreden.
3. Beheer alle integraties vanuit één centrale plek en grijp gemakkelijk en tijdig in indien er fouten optreden.
4. Het is eenvoudig in gebruik en stabieler en betrouwbaarder dan zijn voorgangers.

Heeft u vragen over het overstappen naar ELIS? Neem contact op met uw accountmanager of via 088 888 1000.