Over Qexpertise – Divisie Exact

Qexpertise is een landelijk opererende consultancy organisatie, waar kennis en ervaring met specifieke markten en bedrijfsprocessen gecombineerd wordt met diepgaande kennis van IT en software systemen. Soms wordt deze kennis integraal toegepast, soms ook gescheiden. Altijd staat bovenaan dat wij onze klanten maximaal willen ondersteunen in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het uitvoeren van implementaties of het bieden van tijdelijke mankracht. Het gaat hierbij zowel om HRM, financiële, logistieke en productie processen. Door de goede samenwerking met de klant is die in staat de eigen business beter te beheersen.

Daarbij houden wij altijd voor ogen dat de investering zich snel terugverdient in de vorm van besparing in tijd en/of geld of zichzelf vertaalt in meer omzet. Qexpertise biedt haar relaties onafhankelijke ondersteuning bij implementatie of herimplementatie van ERP software van Exact of Microsoft. Ook kan expertise worden ingehuurd t.b.v. invulling ziekte, verloop e.d. op financieel, logistiek en HRM gebied. Vaak betreft het hier detachering waarbij de tariefstelling lager is dan bij consultancy.

Voordelen om voor Qexpertise te kiezen: Qexpertise heeft gezien haar 20 jarige ervaring met implementaties een unieke hoeveelheid kennis in huis betreffende de business software van Exact en Microsoft Dynamics Navision. Qexpertise beschikt ook over ervaren programmeurs die ingezet worden voor oplossingen waar de standaard software niet in voorziet. Door de grote pool consultants kan zeer snel gereageerd worden op wensen, klachten en storingen bij de klant. Qexpertise handelt vanuit de gewenste oplossing en niet vanuit de USP van de software.