Officieel partnerschap tussen Qexpertise en Parentix

​Qexpertise heeft besloten samen met Parentix, de volgende stap te zetten in de reeds nauwe samenwerking. Met deze getekende partnerovereenkomst bieden we onze klanten de mogelijkheid met hun Exact software over te stappen naar de cloud.

In de zomer van 2014 hebben we voor Parentix gekozen als hostingprovider voor de eigen software-omgeving. Onze consultants die dagelijks tal van klanten bezoeken en adviseren op het gebied van de ERP software van Exact, moeten altijd en overal toegang hebben tot hun data. Exact Synergy en Exact Globe moesten daarvoor over naar de cloud en Parentix werd hiervoor de aangewezen leverancier. Via het hosting platform van Parentix maken wij gebruik van Exact Globe, Exact Synergy Enterprise, Sumatra, Exchange en Microsoft Lync.

Dat deze samenwerking is uitgegroeid tot een partnerschap is volgens Pieter Gabes, Directeur van Parentix, een geheel logische zet. Professionaliteit en een hoge mate van kennis en ervaring met de implementatie van Exact software zijn waarden die je aan beide bedrijven kunt toeschrijven. Daarnaast hebben beide partijen een vergelijkbare groei- ambitie en staat meedenken met de klant, hoog in het vaandel. Marc Pit, General Manager bij Qexpertise, verteld dat de structureel toenemende vraag van ondernemers naar het werken in de cloud met hosting en maandmodellen, de grootste beweegreden was om de samenwerking met Parentix aan te gaan.

Over Parentix

Parentix is dé applicatie hostingprovider, specialist in het online beschikbaar stellen en beheren van bedrijf kritische applicaties via een innovatief en zeer goed beveiligd platform. Parentix is specialist in het hosten van de volgende applicaties: Hosted Lync, Hosted Exchange, Hosted Desktop, Hosted Exact Globe en Hosted Exact Synergy. Parentix heeft een datacenter in Amsterdam, is Microsoft Gold Partner en ISO 27001 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Tevens is Parentix in het bezit van een ISAE 3402 II verklaring.